1387646

10% op racketsporten : flash-10

Tennisracket Wilson Shift 99L V1

ID {{ productCode }}

Het Wilson Shift 99L V1 tennisracket voor gemiddelde tot gevorderde spelers met een ultramoderne combinatie van spin, power, precisie en controle.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1387646

10% korting

10% op racketsporten 
2 dag
0
25
20

Coupon code:
flash-10
Prijs na applicatie:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} €

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Shift

Tennisracket Wilson Shift 99L V1

Tennisracket Wilson Shift 99L V1

250.00
194.90
Je bespaart 55.10 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 194.90 €

Parameters

Modellijn Shift
Jaarcollectie 2023
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse >middelzware rackets (280-299 g)
Gewicht tennisracket 285 gr
Racketbalanscategorie 316 - 325mm
Balans tennisracket 320mm
Categorie hoofdomtrek (601-644 cm²)
Hoofdomtrek 639 cm2 (99 inch2)
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 686mm
Bespanpatroon 16x20
Breedte frame 23,5 mm
Zwenkgewicht (met bespanning) 310
Materiaal racketframe: 100% Graphite
Stijfheid frame: 68
Gebruikte basisgrip Wilson Pro Performance
Aanbevolen besnaringsspanning 21,0 - 25,0 kg
Ontworpen voor spelerscategorieën halfgevorderde spelers
Focus sterk
Kleur Wit

Beschrijving

Het Wilson Shift 99L V1 tennisracket voor gemiddelde tot gevorderde spelers met een ultramoderne combinatie van spin, power, precisie en controle. Maak kennis met de Shift 99L! Met deze raket brengt Wilson een officiële cosmetische versie uit van het Wilson Labs Project Shift 99 prototype in lichtgewicht vorm, dat in februari 2023 werd uitgebracht. Het Shift 99-racket is ontwikkeld met uitgebreide feedback van topcoaches en elitespelers en combineert rauwe snelheid met spinverhogende nauwkeurigheid en een geweldig gevoel.

Onder de motorkap van het Shift-racket bevinden zich grafietvezels die zorgvuldig zijn ontworpen om het racket te helpen buigen op een manier die de verticale mechanica van het moderne spel aanvult (denk aan spin). Naast het indrukwekkende zakvermogen, maakt het snelle zwaaigewicht van de Shift hem geweldig om te slaan tijdens het rennen of snel te reageren op het net. Over het geheel genomen is dit een ultramoderne keuze voor gemiddelde tot gevorderde spelers die een veelzijdig racket willen voor een moderne tennisstijl die niet beknibbelt op gevoel.

Unieke buiging van het frame

Bij het werken aan de nieuwe Shift-rackets richtte het ontwikkelingsteam van Wilson Labs zich op de zogenaamde laterale (verticale) buiging van het frame. Tot nu toe hebben bedrijven uit de tennisindustrie dit genegeerd en zich meer gericht op de horizontale buiging (voorwaartse kracht) van het racket. In de moderne tenniswereld wordt echter steeds meer nadruk gelegd op de rotatie van de bal (spin).

De gepatenteerde 3D Arc-technologie, ontwikkeld met behulp van computersimulaties en kunstmatige intelligentie, geeft de Shift-rackets nieuwe functies die verrassende combinaties van punch, nauwkeurigheid, kracht, spin, controle en algehele speelsheid (feel) mogelijk maken.

Een woordje van de trainer

Het unieke kenmerk van de nieuwe Wilson Shift 99 V1-rackets is een onbegrijpelijke combinatie van punch, accuratesse, spin, slaglengte en hoeken. Dankzij de focus van de ontwikkeling op de laterale buiging van het frame met 3D Arc-technologie, gedraagt ​​het racket zich dynamischer in de hand, met behoud van een relatief hoge stijfheid. De ballen vliegen dus verder, maar hebben tegelijkertijd een enorm spinpotentieel, waardoor ze van buitenaf weer in het speelveld komen. Als het op het eerste gezicht lijkt dat de bal ver voorbij de basislijn zal vliegen, valt hij op wonderbaarlijke wijze in de baan. Op dezelfde manier kan het racket verrassende hoeken en uitwerpselen creëren. Het racket helpt gemiddelde tot gevorderde spelers om prestaties te behalen die vergelijkbaar zijn met die van toernooispelers.

– Michal Bayerl, tenniscoach 2e klas –

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen