NUTREND producten zijn sinds 1993 op de markt. In die tijd zijn ze erin geslaagd het vertrouwen te winnen van zowel professionele sporters als van alle mensen die om hun gezondheid geven.

De producten van het bedrijf weerspiegelen de wereldwijde trend in moderne voedingssupplementen. 

Goedgekeurd en veilig

Alle producten van het bedrijf doorlopen een streng goedkeuringsproces voordat ze op de markt worden gebracht. De kwaliteit en de samenstelling worden niet alleen gecontroleerd door het Staatsinstituut voor Gezondheid en het ministerie van Volksgezondheid, maar ook door de Tsjechische Autoriteit voor landbouw- en levensmiddeleninspectie, die zich richt op de aanwezigheid van verboden stoffen in producten. Hun ontwikkeling en productie voldoen aan de eisen van ISO 9001.

NUTREND is een betrouwbare partner voor iedereen en geeft als zodanig prioriteit aan de selectie van geschikte en bewezen partners, zowel van de kant van leveranciers en fabrikanten van grondstoffen als van de kant van voedingsdeskundigen. De gezondheidsveiligheid en het gebruik van grondstoffen van de hoogste kwaliteit worden gegarandeerd door het gevestigde HACCAP-systeem van kritische controlepunten.

Partner van het Tsjechisch Olympisch Team

Het feit dat NUTREND partner is van het Tsjechisch Olympisch Team is een bewijs van de kwaliteit van de producten. Sporters op het hoogste niveau gebruiken deze producten en keren er met vertrouwen naar terug.
De hoge efficiëntie en kwaliteit van de producten worden ook gewaardeerd door vele topsporters, zoals hoogspringer Jaroslav Bába, triatleten Jan Řehula en Petr Vabroušek, autoracers David Vršecký, Robert Šenkýř en Václav Janík, wielrenner Radim Kořínek en anderen.

NUTREND is ook partner van sportverenigingen en nationale teams, waaronder de Vereniging voor Bodybuilding en Fitness, de Tsjechische Aerobics Associatie, de Tsjechische Wielerbond, het nationale handbalteam, honkbal en de mountainbikeserie Bicycle for Life.


Aantal getoonde artikelen 0–0 uit 0

Hier staan we helaas buitenspel :(

De door jou ingevoerde term kon niet worden gekoppeld aan een artikel uit onze database.

Geeft niet, probeer het nog eens. Of schrijf ons naar info@sportega.nl. We helpen je graag bij je zoektocht.