75143

10% op racketsporten : flash-10

Tennisracket Tecnifibre TF40 305

ID {{ productCode }}

Het Tecnifibre TF40 305 tennisracket is een verbeterde versie van het XTC-model en een uitstekende keuze voor competitieve spelers die geloven in een nauwkeurig swingspel.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 75143

10% korting

10% op racketsporten 
11
22
0

Coupon code:
flash-10
Prijs na applicatie:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} €

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Tennisracket Tecnifibre TF40 305

Tennisracket Tecnifibre TF40 305

239.95
119.90
Je bespaart 120.05 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 119.90 €

Parameters

Jaarcollectie 2019
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse zwaardere rackets (300-314 g)
Gewicht tennisracket 305 gr
Racketbalanscategorie 316 - 325mm
Balans tennisracket 325mm
Categorie hoofdomtrek (601-644 cm²)
Hoofdomtrek 630 cm2 (98 inch2)
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 685mm
Bespanpatroon 18x20
Breedte frame 21,7 mm
Zwenkgewicht (met bespanning) 326
Materiaal racketframe: + XTC (Xtrem Touch Construction), Graphite
Stijfheid frame: 64
Gebruikte basisgrip Tecnifibre X-Tra Feel Black
Aanbevolen besnaringsspanning 22,0 - 24,0 kg
Rackethoes DE VERPAKKING IS GEEN ONDERDEEL VAN HET RACKET!
Ontworpen voor spelerscategorieën race- en professionele spelers
Focus controle
Kleur Wit

Beschrijving

Het Tecnifibre TF40 305 tennisracket is een uitstekende keuze voor competitieve spelers die stabiliteit en nauwkeurige slagen nodig hebben. Dit is een vernieuwd jaarmodel in de T-Fight-serie en met een gewicht van 305 g (onbespannen) perfect geschikt voor prestatie- en professionele spelers. Met deze nieuwe generatie rackets komt Tecnifibre met een hele reeks innovaties die het gevoel van het spel op vrijwel alle manieren verbeteren.

Racket bespannen

Wij ontvangen het racket onbespannen af fabriek, maar bespannen het graag voor u. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de gewenste snaarspanning selecteren voordat u deze toevoegt aan de mand, rechtsboven, en een van de aanbevolen snaren kiezen.

Een mooi stuk voor iedereen

Deze racket is erg mooi. Het ontwerp van Lacoste was succesvol. Bovendien is hij zeer goed geconstrueerd en dankzij zijn zwaardere gewicht van 305 g zonder snaren, zal hij prestatiegerichte spelers goed van dienst zijn. Er is veel aandacht besteed aan de geometrie van het frame, dat zeer functioneel en tegelijkertijd handvriendelijk is. Als je een speler bent met een uitstekende swing en behoefte hebt aan stabiliteit, controle en je comfortabel voelt met een smaller frame, een kleiner en zwaarder blad van 630 cm2 en een dicht 18x20 snarenpatroon, zet dit racket dan op je verlanglijstje. Bovendien is dit jubileummodel geüpgraded met een aantal nieuwe technologieën die het spel nog meer gevoel en precisie geven.

 

– Michal Bayerl, tennisleraar 2e leerjaar –

Verbeterd model

In vergelijking met de reguliere XTC-serie is dit model verbeterd met nieuwe technologieën en nog beter geschikt voor de handen van professionele tennissers. Dit is een jubileummodel dat 40 jaar TEi-bedrijfservaring viert. Het frame is gebouwd met innovatieve Dynacore XTC-technologie voor een beter gevoel en nauwkeurigheid. De hals van het frame is verbeterd met RS Section technologie, waardoor het racketframe stabieler is dan ooit.

Ook de doorvoertules op het punt waar de snaren elkaar kruisen zijn verbeterd. Dankzij het systeem zijn ze wat langwerpig en vergroot. Het resultaat is een grotere sweetspot en gemakkelijker ontwarren.

Parameters:

 • Hoofd: 630 cm2
 • Lengte: 685mm
 • Massa: 305 g (onbespannen)
 • balanceren: 325mm +/- 7mm
 • Materiaal: Grafiet + XTC (Xtrem Touch-constructie)
 • Breedte frame: 21,7 mm
 • Kaderhardheid: 64RA
 • Snaarpatroon: 18x20
 • Speelstijl: nauwkeurig swingspel vanaf de basislijn
 • Voor wie: competitieve spelers op toernooiniveau
 • Gesplitste racket: nee

Boordevol technologie

Er zijn veel nieuwigheden in deze generatie. De grip is verlengd voor een betere grip voor spelers met een tweehandige backhand. Ook het Classic 3K carbon frame heeft een evolutie doorgemaakt, die nu wordt aangevuld met XTC-technologie. Het combineert koolstof-, aluminium- en polyestervezels in een zodanige opstelling dat ze trillingen rond het hele frame perfect naar de zijkanten afvoeren en het spelcomfort verhogen.

 

Recensie op tenisovýblog.cz

De Tecnifibre TF40 rackets zijn veeleisender en zeker niet zo vergevingsgezind als bijvoorbeeld de dit jaar geïntroduceerde Wilson Clash. Vanwege zijn veeleisende karakter is het TF40 315- model ideaal voor race- en professionele spelers, aan de andere kant is de TF40 305-versie gemakkelijk te besturen en daarom ook geschikt voor meer gevorderde recreatieve spelers.

Lees de volledige recensie

Ontwerp in naam van Lacoste

Het Franse Tecnifibre heeft de handen ineen geslagen met het modebedrijf Lacoste, dat wereldwijd bekend staat om zijn premium kleding. Het oogstrelende ontwerp met de dominante kleuren van de Franse nationale vlag springt meteen in het oog. De eerste "punten" krijg je zodra je de binnenplaats betreedt. Tennis hoeft niet alleen om winnen te gaan. Tennis gaat ook over schoonheid, elegantie en visueel genot, wat altijd tot de blanke sport heeft behoord.

Ontdek andere modellen Tecnifibre-rackets uit de T-Fight-serie: TF40 315, T-Fight 265 XTC, T-Fight 295 XTC, T-Fight 300 XTC en T-Fight 315 XTC.

Technologieën (5)

Tecnifibre Xtense BG

Verlengde doorvoertules

Waar de snaren elkaar kruisen, worden langere doorvoertulesgebruikt. Deze technologie heet Xtense BG. Het resultaat is een grotere sweetspot voor probleemloos raken van de bal. Er is ook een verbreding van de snaartunnels vanaf de buitenkant van het frame. Dit heeft de gebruikersvriendelijkheid voor breiers verbeterd, die de touwtjes op dit punt beter kunnen plaatsen.

Naar informatie over technologie

Tecnifibre Armor Cap+

Beschermend pantser

Rackets worden zwaar belast aan de bovenkant van het blad, waar contact met het oppervlak het vaakst voorkomt. Tecnifibre heeft een sterkere, langere en bredere beschermbumper gebruikt, zodat de snaren veilig blijven, zelfs tijdens die extreme slagen waarbij je de grond raakt met het racketblad.

Naar informatie over technologie

Tecnifibre RS Section

Herontworpen hals

Het innovatieve ontwerp van de hals van het frame met RS Section -technologie combineert de voordelen van een vierkant en rond frame. Het resultaat van het opnieuw ontwerpen van dit deel van het frame tot een 5-zijdige constructie is verbeterde stabiliteit van het frame met behoud van sterkte. Op deze manier wordt alleen de informatie die voor de speler belangrijk is, naar de hand overgebracht. De speler krijgt zo meer gevoel en controle over de bal.

Naar informatie over technologie

Tecnifibre Dynacore XTC

Grotere gevoeligheid en nauwkeurigheid

Het frame is geweven van TEi koolstofvezels en de gebruikte technologie heet Dynacore XTC. Dit Taiwanese bedrijf behoort met zijn 40-jarige traditie tot de topproducenten van koolstofvezels en technologie om ze samen te weven. Frames die met deze technologie zijn gemaakt, bieden een uitstekend gevoel en precisie.

Naar informatie over technologie

Tecnifibre XTC

Comfortabel genieten van het spel

Racketframe gemaakt door XTC - Xtreme Touch Construction-technologie. Het combineert koolstof-, aluminium- en polyestervezels in de nek van het racket boven de grip. Deze combinatie van materialen absorbeert perfect trillingen, verspreidt ze langs het frame naar de zijkanten en verhoogt zo het speelcomfort.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen