93781

Tennisracket Babolat Pure Drive 2021 107

ID {{ productCode }}

Tennisracket - Een bespannen racket Nee, Gewicht tennisracket 285 gr, Balans tennisracket 320mm, Hoofdomtrek 690 cm2 (107 inch2), Bespanpatroon 16x19

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 93781

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Pure Drive 2021

Tennisracket Babolat  Pure Drive 2021 107

Tennisracket Babolat Pure Drive 2021 107

175.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Modellijn Pure Drive 2021
Jaarcollectie 2021
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse >middelzware rackets (280-299 g)
Gewicht tennisracket 285 gr
Racketbalanscategorie 316 - 325mm
Balans tennisracket 320mm
Categorie hoofdomtrek (690-739 cm²)
Hoofdomtrek 690 cm2 (107 inch2)
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Bespanpatroon 16x19
Materiaal racketframe: Graphite
Stijfheid frame: 72
Gebruikte basisgrip Babolat Syntec Pro
Ontworpen voor spelerscategorieën halfgevorderde spelers
Focus comfort
Kleur Blauw, Zwart

Beschrijving

Het Babolat Pure Drive 107 tennisracket zorgt voor nauwkeurigere slagen. Dankzij zijn vergrote clubhoofd zal hij vergevingsgezinder zijn, zelfs voor de minder nauwkeurige slagen van meer ervaren jonge tennisspelers.

Zoals alle rackets uit de Babolat Pure Drive-serie is ook dit model uitgerust met de modernste technologieën voor optimale trillingsabsorptie, stabiliteit en comfort bij elke slag, waardoor de energie van de slagen wordt gemaximaliseerd, hogere stabiliteit van het frame en elliptische vorm van het frame voor hogere weerstand tegen rotatie.

Racket bespannen

Wij ontvangen het racket onbespannen af fabriek, maar bespannen het graag voor u. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de gewenste snaarspanning selecteren voordat u deze toevoegt aan de mand, rechtsboven, en een van de aanbevolen snaren kiezen.

De Pure Drive-collectie heeft de tenniswereld de afgelopen jaren aanzienlijk beïnvloed en is populair bij spelers van verschillende niveaus. Zowel een halfgevorderde tennisser als 's werelds meest veeleisende professional kan heel goed met het racket spelen.

Het wereldberoemde Franse merk Babolat is een toonaangevende fabrikant van tennisproducten. Het aanbod van dit merk omvat tennisrackets, snaren, ballen, schoenen, textiel, rugzakken, tassen, etc. De uitrusting van dit merk wordt gebruikt door toptennissers als Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga, Dominic Thiem, Kristýna Plíšková, Karolína Plíšková, Garbiñe Muguruza, Caroline Wozniacki en vele anderen.

Technologieën (4)

Babolat Elliptic Geometry

Stijve maar toch lichte frameconstructie

Babolat Elliptic Geometry heeft een optimale vorm die de best mogelijke torsieweerstand garandeert. Het frame is tot 20% stijver in vergelijking met de klassieke constructie. Het resultaat is een betere wendbaarheid en meer kracht dankzij de elliptische vorm van het frame.

Babolat elliptische geometrie

Naar informatie over technologie

Babolat FSI Power

Optimale kracht bij elke slag

Het racket is voorzien van FSI Power technologie, wat zorgt voor een zo groot mogelijk oppervlak van de sweetspot. Dit komt door de grotere opening tussen de korte snaren. Bovendien bevindt de sweetspot zich, in tegenstelling tot oudere modellen, hoger. Het resultaat is maximale kracht bij elke slag, zelfs bij off-center raken, evenals langere slagen met ongekende spin.

Naar informatie over technologie

Babolat SWX Pure Feel

Je voelt alleen wat belangrijk is

De trillingsonderdrukkende technologie van SMAC in de verbeterde versie van SWX Pure Feel brengt een ongekend niveau van gamegevoelmet zich mee. De extra laag dempend materiaal in het frame van het racket genereert ook een uniek geluid dat meer uitgesproken is en nieuwe energietoevoegt aan de slagen.

Naar informatie over technologie

Babolat HTR System

Stevige wortel

De nieuwe lay-out van de framesamenstelling wordt verzekerd door de HTR-systeemtechnologie (High Torsional Rigidity). Dit geeft het frame een nieuw niveau van explosiviteit, vooral voor krachtige slagen die met hoge intensiteitworden gespeeld. Je kunt harder spelen dan ooit en de stabiliteit van het racket wordt niet aangetast.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen