Barebells

Barebells is een Zweeds voedingsmerk opgericht in 2016. Gespecialiseerd in de productie van eiwitsnacks en -dranken. Hun producten zijn bedoeld om een gezonder alternatief te bieden voor conventioneel voedsel, dat vaak veel suikers en Vetten bevat.

De populairste producten van Barebells zijn eiwitrepen, shakes, muesli en andere eiwitrijke voedingsmiddelen. Ze worden geproduceerd met kwaliteitsingrediënten en de nieuwste technologie en zijn geschikt voor mensen die voldoende eiwitten willen binnenkrijgen om hun gezondheid en prestaties te ondersteunen.

Het merk Barebells richt zich op de kwaliteit en smaakbeleving van zijn producten. De repen en drankjes zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en zijn geschikt als gezond tussendoortje na een training. Barebells producten zijn ook geschikt voor veganisten en lactose-intoleranten.

Barebells heeft aan populariteit gewonnen onder actieve mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige bron van eiwitten, en onder mensen die belang hechten aan gezonde voeding en zich willen laven aan gezondere alternatieven voor conventioneel voedsel.


Aantal getoonde artikelen 0–0 uit 0

Hier staan we helaas buitenspel :(

De door jou ingevoerde term kon niet worden gekoppeld aan een artikel uit onze database.

Geeft niet, probeer het nog eens. Of schrijf ons naar info@sportega.nl. We helpen je graag bij je zoektocht.