Het Tsjechische bedrijf 4EVER bracht de eerste fiets op de markt in 1995. In die tijd zijn ze erin geslaagd een sterk merk op te bouwen dat naam maakt in het land en in de hele wereld. De kwaliteit van Tsjechische fietsen blijkt ook uit het feit dat je ze elk jaar kunt ontmoeten op de grootste Tsjechische fietsbeurs For Bikes en Test Expo Vysočina.

Altijd een stap vooruit

4EVER fietsen houden gelijke tred met de laatste fietstrends en technologieën. Zij gebruiken alleen onderdelen en materialen van de hoogste kwaliteit, zodat u verzekerd bent van maximale kwaliteit.

Bovendien hebben de fietsen een origineel ontwerp en een aangepaste framegeometrie die zelfs de meest veeleisende fietsers tevreden zal stellen.

Meer zorg dankzij standmontage

In Studénka vind je geen riemen in de hal. De technici besteden de grootste aandacht aan elk wiel dat aan het rek hangt. Daardoor kennen ze die tot op de laatste schroef, en de kwaliteit ligt zo ver voor op de bandproductie.

GRATIS diefstalverzekering

Als u uw nieuwe 4EVER fiets binnen 48 uur na aankoop registreert op de 4EVER website, zijn uw zorgen voorbij. In geval van diefstal krijgt u een jaar lang gegarandeerd dezelfde fiets als een nieuwe fiets, of een andere nieuwe fiets tegen dezelfde aankoopprijs. Hoe zit het met de registratie? Lees de eenvoudige instructies.


Aantal getoonde artikelen 0–0 uit 0

Hier staan we helaas buitenspel :(

De door jou ingevoerde term kon niet worden gekoppeld aan een artikel uit onze database.

Geeft niet, probeer het nog eens. Of schrijf ons naar info@sportega.nl. We helpen je graag bij je zoektocht.