1383289

IJshockeyhelm CCM Tacks 720 White Senior

ID {{ productCode }}

IJshockeyhelm - Modellijn Tacks, Senior, Professioneel, Beschermingsgraad verhoogde , Kleur Wit, Materiaal voering schuim D3O schuim met variabele hardheid afhankelijk van de temperatuur, Systeem voor maataanpassing snel vouwen zonder gereedschap, Nee

Kies een kleur

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1383289

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Tacks

IJshockeyhelm CCM Tacks 720 White Senior

IJshockeyhelm CCM Tacks 720 White Senior

215.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Modellijn Tacks
Grootteklassen Senior
Producttype helm
Geschikt voor de sporten Ijshockey
Prestatieklasse speler Professioneel
Seizoen 2023/2024
Beschermingsgraad verhoogde
Kleur Wit
Materiaal voering schuim D3O, schuim met variabele hardheid afhankelijk van de temperatuur
Systeem voor maataanpassing snel vouwen zonder gereedschap
Gereedschap nodig voor afstelling Nee
Technologieën CCM Aer-Tec, CCM D3O Smart Material, CCM I.Q.SHION Dri
Gezichtsmasker ne

Beschrijving

Veiligheid en comfort op het hoogste niveau

Zoals ze zeggen, een koel hoofd wint - zorg ervoor dat je er alles aan doet om dit te doen met de nieuwe TACKS 720-helm. Het is uitgerust met het revolutionaire AER-TEC thermoregulatiesysteem, dat zorgt voor een optimale luchtcirculatie en zweetverdamping. Het is licht en ademend en biedt een nieuw niveau van bescherming, waardoor je hoofd en haar veilig blijven.


De voordelen van de CCM HT Tacks 720 helm zijn:

  • AER-TEC thermoregulatiesysteem met Nest Tech + IQShion Dri-technologie: Het innovatieve AER-TEC ventilatiesysteem aangedreven door Nest Tech-technologie en -kanalen zorgen voor een maximale luchtstroom en houden je hoofd knus en comfortabel. Nieuw en verbeterd IQ-systeem Shion Dry houdt geen zweet vast op het voorhoofd.
  • Nest Tech + D30® + schuim met verhoogde dichtheid: Bescherming op topniveau dankzij de combinatie van Nest Tech 3D-printen op belangrijke gebieden en gevoelig intelligent materiaal D30® en kwaliteitsschuim dat de energie van de impact helpt verspreiden.
  • Nest tech inzetstuk + schuim met verschillende dichtheden: Het biedt maximaal comfort en een geweldige pasvorm omdat het zich als geen andere voering aanpast aan de vorm van je hoofd.
  • Actieve stabilisator en gereedschapsloos verstelsysteem: Actieve stabilisator en gereedschapsloos verstelsysteem. De zelfverstellende hoofdsteun en de gemakkelijke zijdelingse verstelling van voren naar achteren zorgen voor een op maat gemaakte, nauwsluitende pasvorm die op zijn plaats blijft.
  • Geoptimaliseerd uiterlijk en versterkt frame voor zijdelingse botsingen: Professionele uitstraling met structurele stijfheid voor meer bescherming aan de zijkanten.

Technologieën (3)

CCM D3O Smart Material

Absorbeert schokken

De beschermer kan zelfs een harde impact aan dankzij de D3O-technologie, die kan reageren op verschillende intensiteit van de impact. De zachte voering verdeelt de energie en de sterkere delen vangen sterkere schokken op. Het schuim blijft zacht en buigzaam, maar hardt uit bij impact en vermindert het risico op letsel.

Naar informatie over technologie

CCM I.Q.SHION Dri

Zweetloos voorhoofd

IQSHION Dri is een foam insert die ervoor zorgt dat je voorhoofd helemaal niet gaat zweten.

Naar informatie over technologie

CCM Aer-Tec

Thermoregulerende eigenschappen

Aer-Tec-technologie introduceert een thermoregulatiesysteem in de uitrusting, dat optimale luchtcirculatie en zweetverdamping combineert.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen