1410596

Heren zaalschoenen Yonex Aerus Z2 Cyan

ID {{ productCode }}

Test sportartikelen voor 101%. Passen ze niet, stuur ze dan naar ons terug! Ontdek meer.

Heren zaalschoenen Yonex Aerus Z2 Cyan zijn top raceschoenen, speciaal ontworpen voor badminton, squash, tafeltennis en andere zaalsporten.

Kies een kleur

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1410596

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Aerus

Heren zaalschoenen Yonex Aerus Z2 Cyan

Heren zaalschoenen Yonex Aerus Z2 Cyan

185.00
159.90
Je bespaart 25.10 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 159.90 €

Parameters

Kleur Blauw
Jaarcollectie 2023/24
Bovenmateriaal synthetisch
Tussenzool Yonex Power Cushion
Zool Yonex-rubber
Spelersniveau race- en toernooi-inzet

Beschrijving

Heren zaalschoenen Yonex Aerus Z2 Cyan zijn top raceschoenen, speciaal ontworpen voor badminton, squash, tafeltennis en andere zaalsporten. Een aantal geavanceerde technologieën die zijn gebruikt bij de productie, samen met kwaliteitsmaterialen en perfect vakmanschap, garanderen maximaal comfort tijdens het spel.

Technologieën (7)

YONEX Synchro-Fit Insole

Beter contact met de schoen

De speciaal gevormde Synchro-Fit binnenzool maakt het mogelijk om meer contact tussen de schoen en de voet te behouden, wat zorgt voor een betere mobiliteit, een snellere reactie op dynamische bewegingsveranderingen en een efficiëntere energieoverdracht.

Naar informatie over technologie

YONEX Round Sole

Soepele beweging en maximale energieoverdracht

De YONEX Round Sole is ontworpen voor algemene ondersteuning voor snel en soepel voetenwerk. In de schoen geïntegreerde technologie minimaliseert krachtverlies, zorgt voor soepele bewegingen en maximale energieoverdracht.

Naar informatie over technologie

YONEX Durable Skin Light

Duurzaam en lichtgewicht bovenwerk

Hoogwaardig gaas vereist een sterk materiaal om de structuur van de schoen te versterken. YONEX Durable Skin Light polyurethaanfilm is licht, zodat u geen zware last met u meesleept, en tegelijkertijd doet het niets af aan het comfort van andere materialen. Tijdens bounces, slides en andere dynamische bewegingen krijg je duurzaamheid onder het mom van lichtheid.

Naar informatie over technologie

YONEX Toe Assist Shape

Duim omhoog voor voetsteun

De vorm van de schoen met Toe Assist Shape -technologie benadrukt de teen in een centrale positie. Hierdoor krijgen zelfs spelers met grotere duimenmaximale ondersteuning. Een bijwerking is meer steun voor de voetboog en een stabielere hiel.

Naar informatie over technologie

YONEX Power Cushion+

Nog betere schokabsorptie

YONEX Power Cushion+ technologie zorgt voor een nog betere schokabsorptie dankzij een speciale elastische hars. Vergeleken met de originele YONEX Power Cushion-technologie is dit een toename van 25% in schokabsorptie. Als een rauw ei van 12 meter hoogte op een Power Cushion+ schuimoppervlak viel, stuiterde het ei 6 meter hoog zonder te breken.

Naar informatie over technologie

YONEX 3D Power Graphite

Lichter en sterker

In de tussenzool is een YONEX 3D Power Graphite- plaat geplaatst, die de schoen lichter maakt en de constructie versterkt tijdens krachtige schokken.

Naar informatie over technologie

YONEX Power Cushion

YONEX Power Cushion

Dankzij het Power Cushion System worden schokken in de voor- en achterkant van de schoen effectief opgevangen door twee kussens van speciaal schuim met dubbele dichtheid, die op hun beurt zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de initiële impactschok en zo schokken op de voet effectief elimineren en het hele been.

Het Power Cushion- systeem wordt goed geïllustreerd door een video van een vallend ei (vanaf een hoogte van 2 m), wanneer de impactenergie na de impact wordt overgedragen op de omgeving, valt het ei als een kussen en stuitert het weer omhoog zonder te breken.

Een speciale uitneembare Power Cushion- binnenzool met drie ingebouwde laterale torsiestabilisatoren (twee aan de binnenkant van de schoen, de derde aan de buitenkant) definieert de juiste positie en positie van de voet, voorkomt zijwaartse bewegingen van de voet in de schoen en verhoogt ook de algehele stabiliteit van de schoen
Hierdoor vermindert het effectief het risico op voeten.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen