183628

10% op racketsporten : flash-10

Heren tennisschoenen Yonex Eclipsion 4 Navy/Blue

ID {{ productCode }}

Test sportartikelen voor 101%. Passen ze niet, stuur ze dan naar ons terug! Ontdek meer.

Yonex Eclipsion 4 Navy/Blue heren tennisschoenen voor alle banen voor ervaren en competitieve spelers met uitstekende tractie, stabiliteit en duurzaamheid.

Kies een kleur

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 183628

10% korting

10% op racketsporten 
1 dag
23
15
45

Coupon code:
flash-10
Prijs na applicatie:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} €

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Heren tennisschoenen Yonex  Eclipsion 4 Navy/Blue

Heren tennisschoenen Yonex Eclipsion 4 Navy/Blue

165.00
144.90
Je bespaart 20.10 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 144.90 €

Parameters

Aanbevolen oppervlak alle oppervlakken
Jaarcollectie 2022
Kleur Blauw
Type schoen Duurzaam
Gewicht tennisschoen 422 gr
Aanbevolen gebruik inzet van wedstrijden en toernooien
Bovenmateriaal mesh-werk, elastisch ultrabestendig synthetisch materiaal
Materiaal middengedeelte Yonex Power Cushion, Yonex Power Cushion+
Materiaal zool Yonex Endurance Rubber II

Beschrijving

Yonex Eclipsion 4 Navy/Blue all-court tennisschoenen voor heren voor ervaren en competitieve spelers met uitstekende tractie, stabiliteit en duurzaamheid. Deze premium schoenen van het Japanse merk Yonex zitten boordevol met de nieuwste technologie. Het duurzame bovenwerk van Durable Skin past zich aan je voet aan en beschermt de schoen tijdens moeilijke slides. Reeds de 4e generatie Eclipsion-schoenen brengt een hele reeks verbeteringen met zich mee.

Topdemping Power Cushion+ geeft je voeten maximaal comfort en geeft tegelijkertijd de meeste energie terug aan je beweging. Volgens laboratoriumberekeningen absorbeert dit schuim 28% van de energie, terwijl de overige 62% energie wordt teruggegeven aan beweging.

Technologieën (10)

YONEX Synchro-Fit Insole

Beter contact met de schoen

De speciaal gevormde Synchro-Fit binnenzool maakt het mogelijk om meer contact tussen de schoen en de voet te behouden, wat zorgt voor een betere mobiliteit, een snellere reactie op dynamische bewegingsveranderingen en een efficiëntere energieoverdracht.

Naar informatie over technologie

YONEX Durable Skin

Duurzaam flexibel bovenwerk

Het speciale adaptieve materiaal van het bovenwerk heet Durable Skin. Het bovenwerk van de schoen is sterk, slijtvast en verankert tegelijkertijd de voet stevig in de schoen voor maximale ondersteuning, zelfs tijdens slides en dynamische lunges. Dit materiaal is bovendien erg licht en belast de voet niet onnodig.

Naar informatie over technologie

YONEX Double Russel Mesh

YONEX Double Russel Mesh

Dit superlichte en duurzame gaas zorgt voor een acht keer betere luchtuitwisseling dan conventionele materialen en zorgt voor maximale vochtafvoer van de voet.

Naar informatie over technologie

YONEX Round Sole

Soepele beweging en maximale energieoverdracht

De YONEX Round Sole is ontworpen voor algemene ondersteuning voor snel en soepel voetenwerk. In de schoen geïntegreerde technologie minimaliseert krachtverlies, zorgt voor soepele bewegingen en maximale energieoverdracht.

Naar informatie over technologie

YONEX Power Graphite

Grafiet versterking

Power Graphite-technologie is een grafieten plak die in het midden van de schoen is ingebed om de hele constructie lichter te maken en tegelijkertijd de schoen te stabiliseren tegen verdraaien tijdens extreme slides en lunges.

Naar informatie over technologie

YONEX Toe Assist Shape

Duim omhoog voor voetsteun

De vorm van de schoen met Toe Assist Shape -technologie benadrukt de teen in een centrale positie. Hierdoor krijgen zelfs spelers met grotere duimenmaximale ondersteuning. Een bijwerking is meer steun voor de voetboog en een stabielere hiel.

Naar informatie over technologie

YONEX Feather Bounce Foam

Licht als een veer

De speciale versie van YONEX Feather Bounce Foam in de tussenzool is extreem licht en genereert tegelijkertijd na de landing retourenergie voor verder gebruik tijdens dynamische bewegingen.

Naar informatie over technologie

YONEX Power Cushion+

Nog betere schokabsorptie

YONEX Power Cushion+ technologie zorgt voor een nog betere schokabsorptie dankzij een speciale elastische hars. Vergeleken met de originele YONEX Power Cushion-technologie is dit een toename van 25% in schokabsorptie. Als een rauw ei van 12 meter hoogte op een Power Cushion+ schuimoppervlak viel, stuiterde het ei 6 meter hoog zonder te breken.

Naar informatie over technologie

YONEX Power Cushion

YONEX Power Cushion

Dankzij het Power Cushion System worden schokken in de voor- en achterkant van de schoen effectief opgevangen door twee kussens van speciaal schuim met dubbele dichtheid, die op hun beurt zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de initiële impactschok en zo schokken op de voet effectief elimineren en het hele been.

Het Power Cushion- systeem wordt goed geïllustreerd door een video van een vallend ei (vanaf een hoogte van 2 m), wanneer de impactenergie na de impact wordt overgedragen op de omgeving, valt het ei als een kussen en stuitert het weer omhoog zonder te breken.

Een speciale uitneembare Power Cushion- binnenzool met drie ingebouwde laterale torsiestabilisatoren (twee aan de binnenkant van de schoen, de derde aan de buitenkant) definieert de juiste positie en positie van de voet, voorkomt zijwaartse bewegingen van de voet in de schoen en verhoogt ook de algehele stabiliteit van de schoen
Hierdoor vermindert het effectief het risico op voeten.

Naar informatie over technologie

YONEX Heel Contact Round Sole

Beter contact met de voet

Het afgeronde ontwerp van de achterkant van de schoen Heel Contact Round Sole zorgt voor een beter contact met de hiel en een soepelere overgang van de vorm van de schoen van hiel naar teen. Het grotere impactgebied zorgt voor een aangenamere schokabsorptie en een grotere energie-explosiviteit.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen