1363490

Heren tennisschoenen Babolat Jet Mach 3 Clay Men Angel Blue

ID {{ productCode }}

Test sportartikelen voor 101%. Passen ze niet, stuur ze dan naar ons terug! Ontdek meer.

Heren tennisschoenen - Aanbevolen oppervlak klei, Kleur Blauw, Type schoen Univerzální, inzet van wedstrijden en toernooien opleiding

Kies een kleur

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1363490

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Jet

Heren tennisschoenen Babolat Jet Mach 3 Clay Men Angel Blue

Heren tennisschoenen Babolat Jet Mach 3 Clay Men Angel Blue

115.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Aanbevolen oppervlak klei
Jaarcollectie 2023
Modellijn Jet
Kleur Blauw
Type schoen Univerzální
Gewicht tennisschoen 354 gr
Aanbevolen gebruik inzet van wedstrijden en toernooien, opleiding
Bovenmateriaal Babolat Matryx EVO
Materiaal middengedeelte Babolat KPRS-X EVA
Materiaal zool Michelin-klei

Beschrijving

De Babolat Jet Mach 3 Clay Men Angel Blue gravel tennisschoen voor veeleisende club- en toernooispelers blinkt uit in snelheid en wendbaarheid voor dynamisch spel. Het Matryx EVO-bovenwerk uit één stuk bestaat uit extreem duurzame aramide- en polyamidevezels in combinatie met boogversteviging voor verbeterde stabiliteit. Het resultaat is een zeer elastisch, ademend en duurzaam bovenmateriaal dat zich aanpast aan de vorm van elke voet.

Een woordje van de trainer

Reeds de derde generatie Jet Mach-schoenen van het Franse merk Babolat tilt comfort en acceleratie naar een nieuw niveau. Het verbeterde Matryx EVO-bovenmateriaal is sterker en verbetert de algehele stabiliteit van de voet tijdens moeilijke slides. Ze zijn een van de lichtste sneakers op de markt met uitstekende acceleratie. De duurzame rubberen compoundzool van de gerenommeerde fabrikant Michelin laat je niet in de steek tijdens sprints naar de bal en extreme slides. Dankzij hun comfortabele constructie zullen deze schoenen worden gewaardeerd door zowel spelers op gevorderd clubniveau als competitieve tennissers met de hoogste eisen aan bewegingsdynamiek.


– Michal Bayerl, tenniscoach 2e klas –

Technologieën (4)

Babolat Active Flexion

Je springt als Maxipes Fig op veren

Wist je dat je 9 drukpunten op je voet hebt die het beste reageren op de demping van je schoenen? Zo niet, dan gebeurt er niets. Babolat zocht het voor je uit en bracht de kennis in de praktijk. Active Flexion technologie op basis van die drukpunten biedt de beste demping, maar ook ondersteuning en respons voor perfecte bewegingen op de baan.

Naar informatie over technologie

Michelin Performance

Babolat Michelin Performance

De uiterst duurzame Babolat-zool is ontwikkeld in samenwerking met Michelin en is speciaal ontworpen voor de behoeften van tennissers. De premium rubberen zool met een lage DIN-waarde (wrijvingsslijtage) garandeert de beste prestaties met de langste levensduur.

Naar informatie over technologie

KPRS-X

Absorbeert schokken

De schoenen hebben een speciale hielvulling, het zogenaamde Babolat KPRS-X- systeem, dat is ontworpen voor de specifieke behoeften van tennissers. Tijdens het spel stappen spelers in een bepaalde hoek en dankzij de EVA-pad van hoogwaardig schuim worden je hielen en voeten beter beschermd.

Naar informatie over technologie

Babolat Matryx EVO

Maximale behendigheid

De van eerdere modellen in de Mach-serie bekende Matryx®-stofbovenlaag combineert het bestaande systeem met zeer sterke aramide- en polyamidevezels met een nieuwe, aangepaste rubberdiameter. Het resultaat is meer flexibiliteit en comfort. Matryx® EVO- technologie is ontworpen voor het optimale punt tussen comfort, ondersteuning en duurzaamheid.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen