143224

Heren tennisschoenen Babolat Jet Mach 3 Clay Lime 40 EURO

ID {{ productCode }}

Test sportartikelen voor 101%. Passen ze niet, stuur ze dan naar ons terug! Ontdek meer.

Babolat Jet Mach 3 Clay Lime heren tennisschoenen zijn sportschoenen voor veeleisende club- en toernooispelers. De Michelin zool is geschikt voor het spelen op gravel.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 143224

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Jet

Heren tennisschoenen Babolat Jet Mach 3 Clay Lime  40 EURO

Heren tennisschoenen Babolat Jet Mach 3 Clay Lime 40 EURO

95.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Aanbevolen oppervlak klei
Jaarcollectie 2021
Modellijn Jet
Kleur paars
Type schoen Univerzální
Gewicht tennisschoen 354 gr
Aanbevolen gebruik race- en toernooi-inzet
Materiaal zool Michelin-klei

Beschrijving

Babolat Jet Mach 3 Clay Lime heren tennisschoenen in groen-paarse kleur zijn geschikt voor het spelen op gravel. Het zal vooral de meer veeleisende club- en toernooispelers bevallen die op zoek zijn naar behendigheid op het veld. Het bovenwerk van Matryx Evo-materiaal uit één stuk is zeer ademend en licht. 

Technologieën (4)

Babolat Active Flexion

Je springt als Maxipes Fig op veren

Wist je dat je 9 drukpunten op je voet hebt die het beste reageren op de demping van je schoenen? Zo niet, dan gebeurt er niets. Babolat zocht het voor je uit en bracht de kennis in de praktijk. Active Flexion technologie op basis van die drukpunten biedt de beste demping, maar ook ondersteuning en respons voor perfecte bewegingen op de baan.

Naar informatie over technologie

Michelin Performance

Babolat Michelin Performance

De uiterst duurzame Babolat-zool is ontwikkeld in samenwerking met Michelin en is speciaal ontworpen voor de behoeften van tennissers. De premium rubberen zool met een lage DIN-waarde (wrijvingsslijtage) garandeert de beste prestaties met de langste levensduur.

Naar informatie over technologie

KPRS-X

Absorbeert schokken

De schoenen hebben een speciale hielvulling, het zogenaamde Babolat KPRS-X- systeem, dat is ontworpen voor de specifieke behoeften van tennissers. Tijdens het spel stappen spelers in een bepaalde hoek en dankzij de EVA-pad van hoogwaardig schuim worden je hielen en voeten beter beschermd.

Naar informatie over technologie

Babolat Matryx EVO

Maximale behendigheid

De van eerdere modellen in de Mach-serie bekende Matryx®-stofbovenlaag combineert het bestaande systeem met zeer sterke aramide- en polyamidevezels met een nieuwe, aangepaste rubberdiameter. Het resultaat is meer flexibiliteit en comfort. Matryx® EVO- technologie is ontworpen voor het optimale punt tussen comfort, ondersteuning en duurzaamheid.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen