1426557

Heren hardloopschoenen Inov-8 Mudtalon M (P) Dark Grey/Blue/Yellow

ID {{ productCode }}

Heren hardloopschoenen - Kleur Blauw, Drop 6mm, Aanbevolen oppervlak stevige natuurlijke oppervlakken, Mate van demping hoog, Landing neutrale , Type loop snel rennen, racen Training

Kies een kleur

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1426557

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Heren hardloopschoenen Inov-8 Mudtalon M (P) Dark Grey/Blue/Yellow

Heren hardloopschoenen Inov-8 Mudtalon M (P) Dark Grey/Blue/Yellow

138.00
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Geslacht Heren
Producttype hardloopschoenen voor langlaufen
Geschikt voor de sporten loop
Kleur Blauw
Drop 6mm
Aanbevolen oppervlak stevige natuurlijke oppervlakken
Mate van demping hoog
Landing neutrale
Type loop snel rennen, racen, Training

Beschrijving

Maak kennis met de MUDTALON Dark Grey/Blue/Yellow: een trail- en bergloopschoen die geschikt is voor alledaagse trainingen op zacht en modderig terrein over elke afstand.

De MUDTALON is ontworpen voor heuvels, bergen en modder en biedt uitstekende grip op elk terrein dat je tegenkomt. De 8 mm lange spikes dringen door zachte modder, maar blijven ook plakken op nat gesteente voor betrouwbare grip en tractie. De unieke vorm van de geitenhoefvormige spikes maakt ook snel modder los als je stuitert, zodat je licht en in controle blijft.

Ongeëvenaarde grip en comfort

MUDTALON gebruikt onze lichtste tussenzool van POWERFLOW PRO-schuim. Vergeleken met de MUDTALON SPEED heeft de MUDTALON een iets dikkere tussenzool, die meer comfort en demping biedt voor langeafstandslopen. Ondanks de demping is de tussenzool zo ontworpen dat je het oppervlak onder je nog steeds kunt voelen en erop kunt reageren - wat vooral belangrijk is als je op heuvels en bergen rent.

De gloednieuwe anatomische vorm van MUDTALON past zich aan de natuurlijke contouren van je voet aan, sluit aan bij de hiel en wordt breder bij de teen voor een veilig en comfortabel gevoel. Er zijn twee nieuwe MUDTALON-specifieke modellen beschikbaar - Precision Fit en Wide Fit. Het grootste verschil tussen de twee pasvormen is de breedte bij de tenen, waar de Wide Fit meer ruimte biedt.

Verschillen in snit:

  • Kies voor Precision Fit als je smalle voeten hebt of de voorkeur geeft aan een nauwsluitend, zekerder gevoel. Zorgt voor meer beweeglijkheid en wendbaarheid tijdens het hardlopen en over steil of moeilijk terrein.
  • Kies Wide Fit als je bredere voeten hebt of liever een comfortabeler gevoel hebt met meer ruimte voor je tenen. Zorgt voor meer comfort bij langere afstanden hardlopen, waarbij de tenen vaak vergroot kunnen raken.

MET-CRADLE zorgt voor een veilig en solide gevoel in de hiel. Dikke overlay stroken verbinden de middenvoet met de hiel en worden strakker als je de veters aantrekt. Onder de voeten beschermt de flexibele ROCK-PLATE je tegen scherpe stenen en boomwortels. Het duurzame bovenwerk is gemaakt van ballistisch nylon. Dit robuuste materiaal beschermt tegen slijtage door vegetatie en rotsen tijdens het hardlopen in de heuvels en bergen.

Vergeet compromissen - met MUDTALON krijg je alles wat je nodig hebt voor de perfecte hardlooptraining! Profiteer van de beste grip, demping en veiligheidsfuncties om je hardloopervaring naar een hoger niveau te tillen.

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen