1388867

Blokhandschoen Bauer GSX White Junior

ID {{ productCode }}

Blokhandschoen - Junior, Amateur, Modellijn GSX, Beschermingsgraad basisniveau , Pasvorm Universal, Kleur Wit, Materiaal voering HD-schuim, Materiaal handpalm Nash

Kies een kleur

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1388867

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model GSX

Blokhandschoen Bauer GSX White Junior

Blokhandschoen Bauer GSX White Junior

129.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Grootteklassen Junior
Prestatieklasse speler Amateur
Modellijn GSX
Producttype Blokhandschoen
Geschikt voor de sporten Ijshockey
Beschermingsgraad basisniveau
Pasvorm Universal
Kleur Wit
Materiaal voering HD-schuim
Materiaal handpalm Nash
Sluitingssysteem verstelbare riem, Klittenband

Beschrijving

Met de Bauer GSX-kicker leert u hoe u pucks zo snel mogelijk uit het doelgebied kunt trappen. Een groter bewegingsbereik, betere bescherming en lichtgewicht materialen zorgen ervoor dat elke keeper de juiste techniek van stoten kan leren.

Een uitsmijter die elke hockeykeeper zal beschermen

Laten we beginnen met de beschermende elementen: deze worden op de puncher weergegeven door een zijbeschermer, die we qua constructie nieuw hebben versterkt, zodat deze je hand beschermt tegen zowel giftige schoten als onaangename karbonades van de hockeystick van de tegenstander. De versterkte beschermer moet ook helpen voorkomen dat de stoot na verloop van tijd zachter wordt en zijn oorspronkelijke vorm zo lang mogelijk behouden.

We hebben ook een verbeterde handschoenmanchet voor u voorbereid. Hierdoor kun je de stoot niet alleen in de juiste hoek zetten, maar ook in de voor jou ideale en natuurlijke positie. Hierdoor voel je je op je gemak en dat zul je de hele wedstrijd volhouden.

Licht en evenwichtig

De lichtheid van de GSX-puncher zal zeker bijdragen aan het bovengenoemde welzijn. Hij is 5% lichter dan ons vorige model, zodat je hand na verloop van tijd niet zwaar zal aanvoelen. Het algehele uitgebalanceerde ontwerp zal er op zijn beurt toe bijdragen dat de puncher zelfs na verschillende zware handelingen perfect op uw hand blijft zitten.

Van de GSX-kicker word je in alle opzichten blij, maar dat kan niet gezegd worden van het aanvallen van tegenstanders, die je met een bravoure-kick in een staat van wanhoop kunt drijven.

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen