94923

Trainingshulpmiddel TopSpinPro

ID {{ productCode }}

TopSpinPro trainingshulp geschikt voor het trainen van topspinslagen thuis zonder trainer of als aanvulling op tennistrainingen.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 94923

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Trainingshulpmiddel TopSpinPro

Trainingshulpmiddel TopSpinPro

169.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 169.90 €

Parameters

Bij dit artikel zijn geen parameters vermeld

Beschrijving

Het trainingshulpmiddel TopSpinPro is geschikt voor het trainen van topspinslagen thuis zonder coach of als accessoire voor tennisscholen en clubs. Het compacte, snel opvouwbare gereedschap past in elke locker of grotere tas. Oefen topspin in het comfort van uw eigen huis. Het telescopische lichaam kan worden aangepast aan de lengte van de speler. Het gereedschap wordt geleverd met een praktische draagtas.

Topspin gemakkelijk en snel

De TopSpinPro-tool helpt bij de eerste stappen van het leren van spin-shots. In de praktijk zal de beginnende speler beseffen en uitproberen hoe hij de bal moet laten draaien om het gewenste effect te bereiken. Op een natuurlijke manier trainen zonder dat je de eerste uren direct op de baan hoeft door te brengen. Zo bespaar je niet alleen op de huur van de speeltuin, maar ook op het werk van de trainer.

Naar clubs en scholen

De tool TopSpinPro is ook geschikt voor clubs en scholen, waar het de rol van trainer op zich neemt, die zich zo kan richten op andere kinderen in de groep. Een ideaal hulpmiddel bij circulair trainen, waarbij kinderen zelfstandig kunnen uitproberen hoe ze een topspinslag moeten spelen. Een leuke manier van trainen zal bestaande procedures nieuw leven inblazen.

Voor senioren en gevorderde spelers met verouderde technologie

Senior spelers met een verouderde techniek hebben vaak moeite om een ​​topspin correct te raken en begrijpen misschien niet eens hoe ze dit moeten bereiken. Dit hulpmiddel helpt ze op een natuurlijke manier en laat ze zien wat er moet gebeuren om de bal goed te laten ronddraaien.

Ondersteunende stoten

Het apparaat kan ook worden gebruikt om slagen te trainen met onderste rotatie (pinnen) en zelfs om te trainen met zijwaartse rotatie met de hulp van één persoon die het apparaat boven het hoofd van de speler houdt (zonder benen). Het pakket bevat ook een link naar trainingsvideo's (in het Engels).

Náhled videa

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen