689.96 EUR

Tourski's K2 Wayback 92 + skin + Marker Alpinist 12

Skialp ski's K2 Wayback 92 + skin + Marker Alpinist 12 is een set ski's K2 Wayback 92, klimgordels en bindingen Marker Alpinist 12.

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1369989

Tourski's K2 Wayback 92 + skin + Marker Alpinist 12

Tourski's K2 Wayback 92 + skin + Marker Alpinist 12

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Parameters

Kern Houten Kern
Geslacht unisex
Geometrie 126-92-114mm
Breedte 92mm
Radius >17m
DIN-waarde 6-12

Beschrijving

Skialp ski's K2 Wayback 92 + skin + Marker Alpinist 12 is een set ski's K2 Wayback 92, klimgordels en bindingen Marker Alpinist 12.

Skialpen K2 Wayback 92

Ski's met rocker in de punt, camber in het midden en een kleine stijging in de staart zijn erg veelzijdig. De ski is gemakkelijk te draaien en de camber onder de tail geeft de ski grip op hardere sneeuw. De achterkant is iets verhoogd, maar het is geen volledige rocker. Dit zorgt voor een uitgebalanceerde combinatie van gemakkelijk bochten nemen en carven zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit.

SNOFOBISCH BOVENBLAD

Naarmate er meer sneeuw op de ski's komt, neemt het gewicht van de ski's toe. Onze nieuwe SnoPhobic toplaag met sneeuwafstotend middel houdt je ski's permanent licht. Hoe is het ontstaan? Het oppervlak dat over de hele onderkant van alle ski's loopt, is waterafstotend dankzij de constructie. Daarom hebben we er een dunnere versie van ontwikkeld en gebruiken we het als specifieke oppervlaktebehandeling voor het bovenste deel van de backcountry ski's.

Houtkern

De kern bestaat uit speciaal geselecteerde houtsoorten die in verschillende samenstellingen tot een massieve kern worden gelamineerd. Dit geeft de ontwerpers controle over alle functies van de ski.

Zijwandconstructie

PU-laag die de gelaagde constructie van de ski aan de zijkant afsluit en stevigheid geeft. Ski's met een zijwandconstructie zijn over het algemeen stabieler op snelheid, levendiger en duurzamer.

K2 Wayback 92 Skin klimgordels

Ze garanderen een uitstekende slip met behoud van goede grip op beklimmingen.

De hoogwaardige kwaliteit van het Zwitserse merk POMOCA garandeerteen lange levensduur van de riemen en een perfecte hechting van de riem aan de ski. Voorgesneden strips kunnen direct worden gebruikt, omdat ze worden geleverd met de exacte afmetingen van de ski. EverDry waterdichte behandeling.

Marker Alpinist 12

Het is een skibinding die is ontworpen voor skitouring, maar ook voor freeride. Dankzij het eenvoudige ontwerp en de pinsluiting is het heel eenvoudig om de binding in te voeren.

 • Het lage gewicht en de hoge stijfheid worden vooral gewaardeerd tijdens veeleisende afdalingen, wanneer je een goede stabiliteit en gemakkelijke energieoverdracht van je voeten naar de ski's nodig hebt. De bindingen zijn eenvoudig te bedienen door te schakelen tussen de SKI- en WALK-modus, en klimijzers kunnen eenvoudig aan de bindingen worden bevestigd.
  Belangrijkste voordelen van de Marker Alpinist 12:

 • speldbinding
 • DIN 6-12
 • hoge stijfheid
 • in hoogte verstelbaar roestvrijstalen schuifkussen AFD
 • massa: 245 g zonder remmen
 • maximaal skigewicht 110 kg
 • voldoet aan de nieuwste veiligheidsnormen
 • uitstekende energieoverdracht
 • eenvoudige bediening
 • eenvoudig ontwerp
 • laag gewicht
 • mogelijkheid om stijgijzers aan te sluiten
 • geschikt voor skitouring en freeride

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen