1368884

Tennisracket Yonex Vcore 100 Scarlet

ID {{ productCode }}

Het Yonex Vcore 100 Scarlet tennisracket voor gevorderde tot ervaren clubspelers biedt een nieuw niveau van spin, punch en controle dankzij moderne Japanse technologieën.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1368884

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Vcore

Tennisracket Yonex Vcore 100 Scarlet

Tennisracket Yonex Vcore 100 Scarlet

224.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Modellijn Vcore
Jaarcollectie 2023
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse zwaardere rackets (300-314 g)
Gewicht tennisracket 300 gr
Racketbalanscategorie 316 - 325mm
Balans tennisracket 320mm
Categorie hoofdomtrek (645-659 cm²)
Hoofdomtrek 645 cm2 (100 inch2)
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 685mm
Bespanpatroon 16x19
Breedte frame 25,3-25,3-22 mm
Zwenkgewicht (met bespanning) 322
Materiaal racketframe: 2G-Namd Flex Force, H.M. Graphite
Stijfheid frame: 65
Gebruikte basisgrip Yonex Synthetic
Aanbevolen besnaringsspanning 20,0 - 27,0 kg
Ontworpen voor spelerscategorieën club spelers
Focus sterk
Kleur Rood

Beschrijving

Het Yonex Vcore 100 Scarlet tennisracket voor gevorderde tot ervaren clubspelers biedt een nieuw niveau van spin, power en controle dankzij de nieuwste Japanse technologieën. De verwachte nieuwigheid voor 2023 zit vol met verbeteringen die een aanzienlijke impact hebben op de algehele prestaties van de racket. U kunt zich dus verheugen op de meest spin-versie van het racket dat Yonex ooit heeft geproduceerd!

Racket bespannen

Wij ontvangen het racket onbespannen af fabriek, maar bespannen het graag voor u. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de gewenste snaarspanning selecteren voordat u deze toevoegt aan de mand, rechtsboven, en een van de aanbevolen snaren kiezen.

Voortdurende Japanse innovatie

De vergrote vorm van de kop van het racket in het bovenste deel van de zogenaamde Enlarged Frame Top draagt ​​bij aan de zekerheid van treffers, meer spin en een meer uitgesproken verticale hoek van de reflectie van de bal voor meer zekerheid bij het overwinnen van het net. Het nieuwe ontwerp van de hals van het racket New Throat Design draagt ​​bij aan een grotere torsieweerstand (stabiliteit) en maximaliseert de overdracht van energie van het frame naar de bal. Het resultaat is een betere controle en slagkracht.

Met siliconenolie doordrenkte grommets op 12 en 6 uur van het vel verminderen de snaarwrijving aanzienlijk tot 26,3% in vergelijking met de vorige generatie. Het resultaat is een verhoogd spinniveau tot het hoogst mogelijke. Spin it up met de nieuwe Vcore!

Een woordje van de trainer

Het is allemaal ongelooflijk. Twee jaar geleden leek het erop dat de Japanners bij Yonex de uiterste grens van het mogelijke hadden bereikt. Na twee jaar overtreffen ze zichzelf echter weer en serveren ze ons het meest spinracket dat ze ooit hebben gemaakt! Het racket heeft een overcut kopontwerp, een iets bredere bezel om 12 uur, maar een algehele dunnere nekafwerking. Het resultaat is wederom onverslaanbare aerodynamica, kracht, spin en controle. Hij vliegt iets meer van het racket af, maar tegelijkertijd onder een grotere hoek, waardoor de speler het net gemakkelijker kan overwinnen, zelfs in zeer moeilijke situaties. Ook is het racket iets flexibeler en comfortabeler dan zijn voorganger. Dit model van 300 g met een bladgrootte van 645 cm2 heeft met name alle voorwaarden om gevorderde en ervaren spelers op clubniveau aan te spreken, evenals goed uitgeruste junioren die overstappen van lichte juniorrackets naar volwassen maten. De zeer goede en over het algemeen opvallend gemakkelijke wendbaarheid van het racket is mooi meegenomen. Als het verlangen naar maximale spin, slagzekerheid en swingsnelheid diep in je speel-DNA zit, dan mag de nieuwe versie van de Yonex Vcore 98 Scarlet voor het seizoen 2023 niet ontbreken.


– Michal Bayerl, tenniscoach 2e klas –

Technologieën (9)

YONEX Liner Tech

YONEX Liner-technologie

Het nieuw ontworpen boren van de doorvoertules in een rechte hoek spant de snaren zodanig dat het comfort en de kracht van de slagen die buiten de optimale slagzone (sweetspot) worden gespeeld, wordt verhoogd. Met andere woorden, het racket is nu vergevingsgezinder voor niet helemaal zuivere off-center slagen.

Naar informatie over technologie

YONEX New Aero Fin

Een sneller racket met meer spin

De nieuwe verbeterde New Aero Fin- technologie heeft groeven langs het binnenoppervlak van het frame en aan de buitenrand van het frame, niet alleen op de 2- en 10-uurposities, maar ook, nieuw voor de VCORE 2018/2021/2023 -serie, aan de onderkant van het hoofd. Dit maakt het racket uitzonderlijk aerodynamisch en vermindert bovendien de luchtweerstand nog meer, verhoogt de snelheid van het racket en verhoogt daarmee ook het spinpotentieel van het gehele frame.

Naar informatie over technologie

YONEX 2G-Namd Flex Force

Dynamische flex voor meer spin en punch

Het nieuwe 2G-Namd Flex Force grafietmateriaal werd gebruikt in het bovenste deel van de nek en het onderste deel van het racketblad. Dit is waar de grootste buiging van het hele frame plaatsvindt, en het nieuwe materiaal zorgt voor een uitstekende energieoverdracht naar de bal met behoud van stabiliteit en flexibiliteit. Dankzij het nieuwe materiaal is dit hele proces zeer snel en dynamisch, zodat er een maximale benutting van de energie-input en de zogenaamde snapback met een groot spinpotentieel ontstaat.

Naar informatie over technologie

YONEX Isometric tennis

Groter sweetspot-racket

De gepatenteerde YONEX Isometrische technologie is meer dan 30 jaar geleden gecreëerd om het aantal horizontale en verticale snaren die botsen te vergroten en de zogenaamde sweetspot te vormen - het ideale slagoppervlak. Bij YONEX-rackets met een isometrische bladvorm is de sweetspot met 7% vergroot in vergelijking met de gebruikelijke ovale vormen van andere merken.

Naar informatie over technologie

YONEX Aero Trench

Gemakkelijkere raketmanoeuvreerbaarheid

Aero Trench -technologie betekent een innovatief ontwerp dat is gemaakt om de luchtweerstand te verminderen door de doorvoertules aan de bovenkant van het frame af te schermen voor een snellere racketaangrijping.

Naar informatie over technologie

YONEX VDM

Gevoelige en precieze grip

De in de handgreep geïntegreerde VDM- technologie (Vibration Dampening Mesh) zorgt voor extra comfort en dempt ongewenste trillingen tot wel 30%. Een flexibel gaasmateriaal dat aan de buiten- en binnenkant van het handvat is gebonden, helpt armvermoeidheid te voorkomen die het gevolg is van constante impact bij het slaan.

Naar informatie over technologie

YONEX Silicone Oil Infused Grommet

Betere spin en controle

De grommets of string grommets in de bovenste en onderste delen van het racketblad zijn doordrenkt met siliconenolie - Silicone Oil Infused. Hierdoor keren de lange snaren in het midden van het racketblad sneller terug naar hun oorspronkelijke positie voor een dynamischer "snapback"-effect. De wrijving van de snaren op de doorvoertules nam af met maar liefst -26,3%. Hierdoor heeft het racket een meer uitgesproken spin en over het algemeen een betere controle over de bal.

Naar informatie over technologie

YONEX Enlarged Frame Top

Zeker schoten met veel spin

Het vergrote racketblad op 2 en 9 uur wordt de Enlarged Frame Top genoemd en vergroot de sweetspot van het racket. Tegelijkertijd benadrukt het de hoek waaronder de bal van het racket stuitert. Het resultaat is een grotere zekerheid van schoten en meer uitgesproken spin.

Naar informatie over technologie

YONEX New Throat Design

Krachtige stoten onder controle

Het nieuwe ontwerp van de hals van het racket New Throat Design draagt ​​bij aan een grotere torsieweerstand (stabiliteit) en maximaliseert de overdracht van energie van het frame naar de bal. Het resultaat is een betere controle en slagkracht.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de onderwerpen

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen