150277

Kortingen-grandslam: roland-garros-12

Tennisracket Yonex EZONE 98 L 2022

ID {{ productCode }}

Tennisracket - Een bespannen racket Nee, Gewicht tennisracket 285 gr, Balans tennisracket 330mm, Hoofdomtrek 632 cm2, Bespanpatroon 16x19

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 150277

12% korting

Kortingen-grandslam
1 dag
11
22
41

Coupon code:
roland-garros-12
Prijs na applicatie:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} €

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model EZONE

Tennisracket Yonex EZONE 98 L 2022

Tennisracket Yonex EZONE 98 L 2022

199.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Modellijn EZONE
Jaarcollectie 2022
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse >middelzware rackets (280-299 g)
Gewicht tennisracket 285 gr
Racketbalanscategorie 326 - 340 mm
Balans tennisracket 330mm
Categorie hoofdomtrek (601-644 cm²)
Hoofdomtrek 632 cm2
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 686mm
Bespanpatroon 16x19
Breedte frame 23,5-24,5-19,5mm
Zwenkgewicht (met bespanning) 313
Materiaal racketframe: 100% Graphite, HM Graphite, 2G-Namd Speed
Stijfheid frame: 64
Gebruikte basisgrip Yonex Synthetic
Aanbevolen besnaringsspanning 18,0 - 25,0 kg
Ontworpen voor spelerscategorieën halfgevorderde spelers
Focus sterk
Kleur Zwart

Beschrijving

Het Yonex Ezone 98 L 2022 tennisracket voor ambitieuze halfgevorderde en gevorderde spelers en junioren die een nauwkeurig en gebruiksvriendelijk krachtig racket willen. Geavanceerde technologieën staan ​​garant voor een onberispelijke ervaring vol energie, emoties en plezier in het spel. Dit model is ook geschikt voor toernooigerichte junioren en voor all-court tennis. Het 16x19 breiwerk voegt spin en gemakkelijke kracht toe.

Players-Yonex-Ezone-2022.webp

Racket bespannen

Wij ontvangen het racket onbespannen af fabriek, maar bespannen het graag voor u. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de gewenste snaarspanning selecteren voordat u deze toevoegt aan de mand, rechtsboven, en een van de aanbevolen snaren kiezen.

De vriendelijkste 7e generatie

YONEX werkte in zijn Japanse laboratoria en werkplaatsen aan de kleine details van de frameconstructie en komt met de nieuwe generatie Ezone voor 2022, die vergezeld gaat van de Engelse slogan "The Easy One". Gemodificeerde Aero Shape- en Liner Tech-technologie verbetert de flexibiliteit van het racket met 16% in vergelijking met de vorige generatie.

Een beter impactgevoel is het resultaat van 5,9% minder trillingen dankzij het gebruik van VDM-technologieën, speciale doorvoertules en een nieuw type grafiet.

Een lichtere maar nauwkeurigere driehonderd

Het model Ezone 98 L is een lichtere versie van de 300, maar dankzij het kleinere racketblad van 632 cm2 aanzienlijk nauwkeuriger. Hij weegt 285 g onbespannen, waardoor het een sneller en gemakkelijker racket is om te besturen. Het heeft alle belangrijke technologieën, waaronder 2G-Namd-Speed ​​grafiet en een flexibele schacht voor uitstekend comfort en eenvoudige stroomopwekking. Het traditionele, meer open 16x19 breiwerk heeft de ideale verhouding tussen spin en accuratesse. Dankzij de kleinere openingen tussen de snaren in het midden biedt het een solide nauwkeurigheid. Integendeel, grotere openingen tussen de snaren dichter bij het frame zijn vergevingsgezinder voor vuile slagen. Dankzij zijn parameters is het racket geschikt voor ambitieuze toernooigerichte junioren van 12-15 jaar, ervaren dames en gevorderde heren op clubniveau. Als je op zoek bent naar een snel, nauwkeurig racket voor een gemakkelijke swing en veel power, zet dit model dan op je verlanglijstje.

 

 

– Michal Bayerl, tenniscoach 2e leerjaar –

Technologieën (7)

YONEX Liner Tech

YONEX Liner-technologie

Het nieuw ontworpen boren van de doorvoertules in een rechte hoek spant de snaren zodanig dat het comfort en de kracht van de slagen die buiten de optimale slagzone (sweetspot) worden gespeeld, wordt verhoogd. Met andere woorden, het racket is nu vergevingsgezinder voor niet helemaal zuivere off-center slagen.

Naar informatie over technologie

YONEX Aero Shape Design

YONEX Aero Shape Design

Voor een zachter en comfortabeler spelgevoel is het buitenste deel van het frame in elk deel van het racket onder een andere hoek geconstrueerd. Het bovenste deel van het racketblad en het midden ervan is zachter voor meer comfort, terwijl het onderste deel van het racket harder is voor meer stabiliteit.

Naar informatie over technologie

YONEX Isometric tennis

Groter sweetspot-racket

De gepatenteerde YONEX Isometrische technologie is meer dan 30 jaar geleden gecreëerd om het aantal horizontale en verticale snaren die botsen te vergroten en de zogenaamde sweetspot te vormen - het ideale slagoppervlak. Bij YONEX-rackets met een isometrische bladvorm is de sweetspot met 7% vergroot in vergelijking met de gebruikelijke ovale vormen van andere merken.

Naar informatie over technologie

YONEX OPS

YONEX ovale geperste schacht (OPS)

Het middelste deel van het racket, dat de kop (schacht) draagt, heeft een afgerond en iets smaller frame voor meer flexibiliteit bij het slaan van de bal. Zo blijft de tennisbal langer aan de snaren en heeft de speler meer controle over de plaatsing en neemt ook het spinpotentieel toe.

Naar informatie over technologie

YONEX VDM

Gevoelige en precieze grip

De in de handgreep geïntegreerde VDM- technologie (Vibration Dampening Mesh) zorgt voor extra comfort en dempt ongewenste trillingen tot wel 30%. Een flexibel gaasmateriaal dat aan de buiten- en binnenkant van het handvat is gebonden, helpt armvermoeidheid te voorkomen die het gevolg is van constante impact bij het slaan.

Naar informatie over technologie

YONEX New Shaft Design

Stabielere en sterkere stoten

De nieuwe versie van het schachtontwerp (nek) van het YONEX New Shaft Design- racket met bolle en sterkere verwerking vermindert overmatige verdraaiing van het frame wanneer de bal buiten de sweetspot wordt geraakt. Dit leidt tot een betere racketstabiliteit en meer kracht die op de bal wordt overgebracht.

Naar informatie over technologie

YONEX 2G-NAMD Speed

Een nieuw niveau van snelheid en gevoel

De nieuwe versie van het verbeterde YONEX2G-NAMD Speed- grafiet bevindt zich in de nek van het racket. Dit verbetert de respons van het frame bij het maken van contact met de bal, wat nu sneller en gevoeliger is dan ooit tevoren. Tegelijkertijd is het comfort verbeterd dankzij deze technologie.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen