1358615

Tennisracket Wilson Blade 98 v8 Roland Garros 2023

ID {{ productCode }}

Tennisracket - Een bespannen racket Nee, Gewicht tennisracket 305 gr, Balans tennisracket 320mm, Hoofdomtrek 632 cm2, Bespanpatroon 16x19
Meer informatie Meer informatie
{{ a.stockStatusText }} ({{ a.stockLimit }})

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1358615

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Blade

Tennisracket Wilson Blade 98 v8 Roland Garros 2023
179.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
179.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Beschrijving

Het Wilson Blade 98 16x19 v8.0 Roland Garros 2023 tennisracket voor gevorderde tot ervaren wedstrijdspelers met een spin snarenpatroon biedt een uitstekend gevoel, kracht en accuratesse dankzij de nieuwe FortyFive technologie. Dit model is gebaseerd op het ontwerp van het beroemdste graveltoernooi ter wereld, Roland Garros, en heeft daardoor ook een premium lederen grip.


Het racket schittert met een combinatie van flexibiliteit en stabiliteit, die je zult waarderen tijdens een actief tot agressief spel, zowel vanaf de baseline als op het net. DirectConnect-technologie verbetert de torsiestijfheid van het frame en geeft meer grip. Het nieuwe ontwerp in groen-koperkleur zal u verrassen met de verandering van schaduw afhankelijk van de hoek ten opzichte van het licht.

Racket bespannen

Wij ontvangen het racket onbespannen af fabriek, maar bespannen het graag voor u. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de gewenste snaarspanning selecteren voordat u deze toevoegt aan de mand, rechtsboven, en een van de aanbevolen snaren kiezen.

Acht van koper

Van het kleurrijke en vrolijke ontwerp van de 7e generatie Blade-rackets is Wilson overgegaan op iets heel anders. De nieuwe Blade v8-rackets zijn als de eerste koperen wapens uit het late stenen tijdperk (Eneolithicum). Ze zijn mysterieus, sensueel en gedurfd. Ze zijn zo scherp als een mes - gewoon Blade!

Wilson Blade 98 16x19 v8 recensie

Lees onze uitgebreide review van het Wilson Blade 98 16x19 v8 tennisracket om er zoveel mogelijk over te weten te komen.

Parameters:

Kleiner racketblad van 632 cm2 (98 inch) voor nauwkeuriger spel Standaard racketlengte 686 mm (27 inch) voor volwassenen Het gewicht van 305 g (onbespannen) zal ervaren en krachtige spelers verrukken met zijn punch 320 mm balans (onbespannen) voor optimale controle Het Braided Graphite + Basalt frame biedt een uitstekende verhouding tussen stijfheid en flexibiliteit Het 16x19 snarenpatroon geeft de speler meer kracht en gemakkelijke toegang tot spin Speelstijl: nauwkeurig, gevoelig en krachtig spel op alle velden Voor wie: gevorderde tot ervaren racers

Een werker met een hart van koper

Het eerste dat me als een donderslag bij heldere hemel opviel aan de nieuwe Blade v8-rackets is het ontwerp. Ja, zo moet het. Na de kinderkrijtjes van de 7e generatie Blad komt Wilson met een beduidend volwassener koekoek. Alleen daarom zijn rackets voor mij in prijs gestegen. Op het eerste gezicht ziet het er solide en geloofwaardig uit. Ze zien eruit alsof ze je nergens in kunnen teleurstellen. En inderdaad. Deze versie met een meer open snarenpatroon heeft alles wat je maar kunt wensen van een modern racket voor veeleisende spelers. Hij vliegt prachtig, de lengte van de ballen is geweldig en dankzij het flexibelere frame komt het comfort nog een stukje verder. Gelukkig gaat dit niet ten koste van het gevoel dat Blady historisch gezien zo beroemd heeft gemaakt. Gevoel, stabiliteit en precisie zijn de belangrijkste trekpleisters. Het uitstekende gedrag van de rackets aan het net en op de opslag ondersteunt een actieve tot agressieve speelstijl. Dit frame is niet voor de Zandours die zich 5 m achter de basislijn verschuilen. Integendeel, iedereen die graag het tempo bepaalt en zijn tennis diversifieert met onverwachte aanvallen op het net of korte broek, zal er blij mee zijn. Een ideale keuze voor de service-call speelstijl. Het zijn speelse rackets met veel hart en veel penetratie. Kortom, de New Blades zijn precies wat we willen dat ze zijn. En dankzij het nieuwe ontwerp, dat afhankelijk van de kijkhoek van tint verandert, worden ze tegelijkertijd een sieraad. Goed gedaan Wilson!


 

– Michal Bayerl, tenniscoach 2e leerjaar –

Parameters

Modellijn Blade
Jaarcollectie 2023
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse zwaardere rackets (300-314 g)
Gewicht tennisracket 305 gr
Racketbalanscategorie 316 - 325mm
Balans tennisracket 320mm
Categorie hoofdomtrek (601-644 cm²)
Hoofdomtrek 632 cm2
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 686mm
Bespanpatroon 16x19
Breedte frame 20,6 mm
Zwenkgewicht (met bespanning) 317
Materiaal racketframe: Braided Graphite + Basalt
Stijfheid frame: 61
Gebruikte basisgrip Wilson Premium Leather
Aanbevolen besnaringsspanning 22,0 - 27,0 kg
Catalogusnummer product WR127911
Ontworpen voor spelerscategorieën race- en professionele spelers
Focus sterk
Kleur paars, gouden

Technologieën (5)

Wilson Parallel Drilling

Wilson Parallel Drilling

Parallel Drilling-technologie zorgt voor meer comfort, vergroot de sweet spot en verbetert het algehele gevoel. Dit is het boren van de zogenaamde grommets (gaten waar de snaar zich uitstrekt) anders dan haaks zoals tot nu toe, maar in dezelfde symmetrie en hoeken over de gehele lengte van het frame.

Naar informatie over technologie

Wilson DirectConnect

Gevoeliger handvat

Het carbon uiteinde van de DirectConnect- handgreep is direct verbonden met de dop die de handgreep afsluit, waardoor een beter gevoel en torsiestabiliteit van het frame is bereikt.

Naar informatie over technologie

Wilson Top Grip Taper

Betere bovenhandgreep

De bovenkant van de Top Grip Taper nekgreep is opnieuw ontworpen om beter te voldoen aan de eisen van de backhand-speler met twee handen.
Naar informatie over technologie

Wilson FortyFive

Verbinding met de bal

Gepatenteerde FortyFive° -technologie verhoogt de flexibiliteit en stabiliteit van het frame om een ​​meer verbonden gevoel te creëren bij contact met de bal. De technologie ondersteunt de moderne swinggeleiding van competitieve spelers, die in verticale richting wordt uitgevoerd.

Naar informatie over technologie

Wilson Braided Graphite

Minder trillingen en beter gevoel

Het gevlochten en speciaal geweven grafiet in de racketconstructie vermindert de overdracht van trillingen en verbetert het balgevoel.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen