92503

Tennisracket Head Graphene 360+ Radical LITE 2021

ID {{ productCode }}

Het Head Graphene 360+ Radical LITE 2021 Tennisracket met Graphene 360+ technologie is het ultieme lichtgewicht racket met een groter blad voor enthousiaste gevorderde spelers.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 92503

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Graphene 360+ Radical

Tennisracket Head Graphene 360+ Radical LITE 2021

Tennisracket Head Graphene 360+ Radical LITE 2021

111.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Modellijn Graphene 360+ Radical
Jaarcollectie 2021
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse lichte rackets (260-279 g)
Gewicht tennisracket 260 gr
Racketbalanscategorie 326 - 340 mm
Balans tennisracket 340mm
Categorie hoofdomtrek (660-689 cm²)
Hoofdomtrek 660 cm2 (102 inch2)
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 685mm
Bespanpatroon 16x19
Breedte frame 22-25-23mm
Materiaal racketframe: 100% Graphite, Graphene 360+
Gebruikte basisgrip Head Hydrosorb Pro
Aanbevolen besnaringsspanning 22,0 - 26,0 kg
Ontworpen voor spelerscategorieën halfgevorderde spelers, junioren
Focus controle
Kleur oranje

Beschrijving

Het Head Graphene 360+ Radical LITE 2021 tennisracket is een topracket met Graphene 360+ technologie voor ambitieuze gevorderde spelers die behoefte hebben aan een groter racketblad en een lager framegewicht. Het lichtste model uit de innovatieve Radical-serie zal je bevallen met een grote sweetspot voor het gemakkelijk raken van ballen vanuit alle posities. Het lagere gewicht van het racket komt tot uiting in een gemakkelijkere controle en controle over het frame. Vooral vrouwen en senioren met een zwakkere kracht zullen het racket waarderen.

Racket bespannen

Wij ontvangen het racket onbespannen af fabriek, maar bespannen het graag voor u. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de gewenste snaarspanning selecteren voordat u deze toevoegt aan de mand, rechtsboven, en een van de aanbevolen snaren kiezen.

In alle opzichten verbeterd

De nieuwe Radical-rackets voor 2021 beschikken over het verbeterde Graphene 360+ materiaal, waardoor het frame flexibeler is en de speler een beter gevoel heeft bij het slaan van de bal. Andere innovaties zijn het aangepaste Control Pattern-patroon voor hogere precisie, de variabele breedte van het Variable Beam-frame voor de perfecte mix tussen power, spin en controle. Sound Grommets zorgen voor een geweldig geluid en verminderen trillingen.

Radicaal veelzijdig racket

Het Radical-assortiment rackets is altijd een van de universele rackets geweest voor een breed scala aan spelers. Deze rackets hebben het motto "No shot you can't play" in hun DNA. In de praktijk betekent dit dat dit racket niet uitsluitend gespecialiseerd is voor één bepaalde speelstijl, maar spelers uitstekende eigenschappen biedt in alle tennisstijlen. Of je nu houdt van aanvallend service-volley tennis, een klassiek all-court spel, of je niet schaamt om af en toe "zanďoura" te spelen, dit racket zal je in geen enkele situatie teleurstellen.

Parameters:

  • Groter racketblad met een afmeting van 660 cm2 om de bal gemakkelijker te kunnen raken
  • Standaard racketlengte 685 mm voor volwassenen
  • Het gewicht van 260 g (onbespannen) zorgt voor een zeer eenvoudige bediening
  • De balans van 340 mm (onbespannen) voegt punch en controle toe aan het racket
  • Graphene 360+ technologie voor meer flexibiliteit van het frame en een schoner gevoel bij het raken van de bal
  • Het snarenpatroon van 16x19 (strakkere variant) combineert spin en precisie
  • Speelstijl: universeel racket voor elke speelstijl
  • Voor wie: ambitieuze gevorderde spelers, zwakkere vrouwen en vooral senioren

Een universeel racket voor elke stijl

Het nieuwe Radical-racketmodel voor 2021 is een eersteklas frame gebouwd op Graphene 360+ technologie. Dankzij de hoogwaardige afwerking en de gebruikte materialen is het racket bedoeld voor iedereen die van tennis houdt en zich geen leven zonder kan voorstellen. Dit lichtste model in de serie zal vooral gewaardeerd worden door ambitieuze spelers op een gevorderd niveau die niet zo veel kracht en zo'n perfect beheerste speltechniek hebben. Een grotere kop vergroot automatisch de sweetspot, waardoor het gemakkelijker wordt om ballen te raken. Tegelijkertijd genereert het frame als het ware gratis meer punch. De lichtere constructie zal u verrassen met zijn zeer gemakkelijke wendbaarheid. Daarom is dit frame vooral geschikt voor zwakkere vrouwen en senioren die van tennis leven en dit meerdere keren per week spelen.


– Michal Bayerl, tennisleraar 2e leerjaar –

Technologieën (4)

HEAD Sound Grommets

Betere geluids- en trillingsdemping

Sound Grommets- technologie zijn speciaal ontworpen grommets die het racket meer kracht geven door een groter bereik van de snaarbeweging. Tegelijkertijd optimaliseert deze technologie de geluidsbegeleiding en trillingen bij het raken van de bal voor een beter spelgevoel.

Naar informatie over technologie

HEAD Variable Beam

Meer stabiliteit en kracht

Variable Beam- technologie werkt met verschillende framediktes in kritieke gebieden zoals de nek en het racketblad. Het racket heeft daarmee op drie plaatsen een andere breedte van het frame voor betere krachteigenschappen, meer stabiliteit en controle.

Naar informatie over technologie

HEAD Control Pattern

Spin, nauwkeurigheid en controle

Control Pattern technologie past het 16x19 snarenpatroon aan om de snaren meer naar het midden toe dikker te maken voor een betere balcontrole en accuratesse. Met het racket kun je, naast een zeer goede spin, de ballen precies plaatsen waar je ze nodig hebt.

Naar informatie over technologie

HEAD Graphene 360+

Voel de energie

Innovatief Graphene 360+ grafietmateriaal met toegevoegde spiraalvezelsdie het frame vormen aan de zijkanten van het onderste deel van het racketblad. Hierdoor is het racket aanzienlijk flexibeler, genereert het meer energie en draagt ​​het bij aan een schoner gevoel bij het slaan van de bal.

15002.jpg

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen