1430265

Tennisracket Babolat Pure Drive 30th Anniversary

ID {{ productCode }}

Babolat Pure Drive 2021 tennisracket voor ervaren en competitieve spelers met nieuw HTR-systeem en SWX Pure Feel-technologieën voor nog meer kracht en stabiliteit.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1430265

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Pure Drive

Tennisracket Babolat Pure Drive 30th Anniversary

Tennisracket Babolat Pure Drive 30th Anniversary

300.00
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 189.90 €

Parameters

Modellijn Pure Drive
Jaarcollectie 2024
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse zwaardere rackets (300-314 g)
Gewicht tennisracket 300 gr
Racketbalanscategorie 316 - 325mm
Balans tennisracket 320mm
Categorie hoofdomtrek (645-659 cm²)
Hoofdomtrek 645 cm2 (100 inch2)
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 685mm
Bespanpatroon 16x19
Zwenkgewicht (met bespanning) 320
Materiaal racketframe: 100% Graphite
Stijfheid frame: 72
Gebruikte basisgrip Babolat Syntec Pro
Aanbevolen besnaringsspanning 23,0 - 27,0 kg
Rackethoes DE VERPAKKING IS GEEN ONDERDEEL VAN HET RACKET!
Gebruikt door Fabio Fognini, Lucas Pouille, Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Julia Görges, Sofia Kenina
Ontworpen voor spelerscategorieën club spelers
Focus comfort
Kleur Blauw

Beschrijving

Het Babolat Pure Drive 2021 tennisracket is de opvolger van het legendarische racket van het Franse Babolat, dat bedoeld is voor ervaren en competitieve spelers. De nieuwe HTR-systeemtechnologie verhoogt de torsiestijfheid voor explosieve hits, en SWX Pure Feel filtert onaangename trillingen uit en creëert een uniek geluid na elke hit. Geoptimaliseerde ruitvormige doorvoertules vergroten de sweetspot en maximaliseren het vermogen.

Racket bespannen

Wij ontvangen het racket onbespannen af fabriek, maar bespannen het graag voor u. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de gewenste snaarspanning selecteren voordat u deze toevoegt aan de mand, rechtsboven, en een van de aanbevolen snaren kiezen.

Pure kracht

De nieuwe Pure Drive-rackets voor het seizoen 2021 brengen verschillende verbeteringen aan het legendarische frame-ontwerp. Het racketblad is wederom ovaal en biedt een vergrote sweetspot voor maximale power. Nieuwe technologieën verbeteren de stabiliteit en stijfheid van het frame bij extreem sterke schokken. Ook nieuw is een schoner gevoel bij het raken van de bal en een uniek racketgeluid dat luider is dan de vorige generatie.

Het beste racket

Het Pure Drive-model, dat in 1994 het levenslicht zag, werd beroemd gemaakt door Andy Roddick. Dit racket bracht ongekende kracht en controle in het wereldtennis. Sindsdien heeft de ontwikkeling van Pure Drive rackets een lange weg afgelegd en hebben ze hun fans gevonden tussen een aantal andere wereldspelers. Karolína Plíšková, Garbína Muguruza, Julia Goerges, Sofia Kenin, Fabio Fognini en Lucas Pouille hanteren het Pure Drive-racket.


Een agressievere uitstraling

Sinds het laatste model in 2018 is het uiterlijk van het racket flink veranderd. Qua design ziet het frame er agressiever uit, maar heeft het tegelijkertijd een zekere elegantie en charme. Het is een ontwerp vol energie, dat een ongetemde kracht en een hoog zelfvertrouwen verbergt. De racketbladbescherming die de eerste modellen uit 1994-1997 hadden, is terug. Dit steekt net over de helft van de racketkop uit en biedt extra bescherming aan het frame bij harde chopshots.

Franse Thunderbird

Na bijna 3 jaar wachten is de nieuwe Babolat Pure Drive er. Nu in zijn 10e generatie, het meest veelzijdige prestatieracket op de markt. Het racket brengt twee gloednieuwe technologieën voor meer gevoel, stabiliteit, dynamiek en explosieve kracht. Last but not least is ook het geluid dat het racket genereert na het raken van de bal uitgelicht. Racespelers zullen blij zijn dat het racket zijn beroemde framestijfheid behoudt, die op een hoog niveau ligt in vergelijking met concurrerende rackets. Hierdoor kun je in elke situatie op de bal leunen en kan het frame je energie goed absorberen en kristalhelder doorgeven aan het schot. Het is een racket voor power en swing goed uitgeruste spelers op hoog club- tot elite toernooiniveau van tennis. Ambitieuze junioren en ervaren vrouwen, voor wie het bijzonder geschikt is, zullen ook blij zijn met zijn wendbaarheid en betere balans. Als je van krachtig all-court tennis houdt, agressief speelt en voor elke slag probeert te gaan, dan kan de nieuwe Pure Drive je niet teleurstellen.


 

– Michal Bayerl, tenniscoach 2e leerjaar –

Parameters:

  • Optimaal racketblad van 645 cm2met een grotere sweetspot
  • Standaard racketlengte 685 mm voor volwassenen
  • Het gewicht van 300 g (onbespannen) zal ervaren en krachtige spelers verrukken met zijn punch
  • 320 mm balans (onbespannen) voor uitstekende controle
  • 100% grafietmateriaal biedt een uitstekende verhouding tussen stijfheid en flexibiliteit
  • Het 16x19 (open) snarenpatroon zorgt voor een uitstekende spin en dynamiek
  • Speelstijl: zeer krachtig en agressief all-court spel
  • Voor wie: ambitieuze junioren, ervaren club- en racespelers

Technologieën (4)

Babolat Elliptic Geometry

Stijve maar toch lichte frameconstructie

Babolat Elliptic Geometry heeft een optimale vorm die de best mogelijke torsieweerstand garandeert. Het frame is tot 20% stijver in vergelijking met de klassieke constructie. Het resultaat is een betere wendbaarheid en meer kracht dankzij de elliptische vorm van het frame.

Babolat elliptische geometrie

Naar informatie over technologie

Babolat FSI Power

Optimale kracht bij elke slag

Het racket is voorzien van FSI Power technologie, wat zorgt voor een zo groot mogelijk oppervlak van de sweetspot. Dit komt door de grotere opening tussen de korte snaren. Bovendien bevindt de sweetspot zich, in tegenstelling tot oudere modellen, hoger. Het resultaat is maximale kracht bij elke slag, zelfs bij off-center raken, evenals langere slagen met ongekende spin.

Naar informatie over technologie

Babolat SWX Pure Feel

Je voelt alleen wat belangrijk is

De trillingsonderdrukkende technologie van SMAC in de verbeterde versie van SWX Pure Feel brengt een ongekend niveau van gamegevoelmet zich mee. De extra laag dempend materiaal in het frame van het racket genereert ook een uniek geluid dat meer uitgesproken is en nieuwe energietoevoegt aan de slagen.

Naar informatie over technologie

Babolat HTR System

Stevige wortel

De nieuwe lay-out van de framesamenstelling wordt verzekerd door de HTR-systeemtechnologie (High Torsional Rigidity). Dit geeft het frame een nieuw niveau van explosiviteit, vooral voor krachtige slagen die met hoge intensiteitworden gespeeld. Je kunt harder spelen dan ooit en de stabiliteit van het racket wordt niet aangetast.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen