1369373

Tennisracket Babolat Pure Aero Lite 2023

ID {{ productCode }}

Babolat Pure Aero Lite 2023 tennisracket in een nieuw ontwerp voor milde tot gemiddelde clubspelers met uitstekende spin, kracht en een nieuw niveau van controle.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1369373

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 184.90 €

Andere varianten van het model Pure Aero

Tennisracket Babolat Pure Aero Lite 2023

Tennisracket Babolat Pure Aero Lite 2023

239.95
184.90
Je bespaart 55.05 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 184.90 €

Parameters

Modellijn Pure Aero
Jaarcollectie 2023
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse lichte rackets (260-279 g)
Gewicht tennisracket 270 gr
Racketbalanscategorie 326 - 340 mm
Balans tennisracket 330mm
Categorie hoofdomtrek (645-659 cm²)
Hoofdomtrek 645 cm2 (100 inch2)
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 685mm
Bespanpatroon 16x19
Breedte frame: 23-26-23mm
Zwenkgewicht (met bespanning) 304
Materiaal racketframe: 100% Graphite
Stijfheid frame: 71
Gebruikte basisgrip Babolat Syntec Pro
Aanbevolen besnaringsspanning 22,0 - 26,0 kg
Ontworpen voor spelerscategorieën geavanceerd
Focus sterk
Kleur Zwart

Beschrijving

Babolat Pure Aero Lite 2023 tennisracket in een nieuw ontwerp voor milde tot gemiddelde clubspelers met uitstekende spin, kracht en een nieuw niveau van controle. De nieuwigheid brengt verschillende kleine veranderingen met zich mee die de racket nauwkeuriger en gevoeliger maken. Het 16x19 snarenpatroon is nu strakker dan de vorige generatie van 2019. Dit verbeterde de nauwkeurigheid van de racket. Het frame heeft een hoge stijfheid behouden van 71 RA en hierdoor genereert het racket veel power.

Racket bespannen

Wij ontvangen het racket onbespannen af fabriek, maar bespannen het graag voor u. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de gewenste snaarspanning selecteren voordat u deze toevoegt aan de mand, rechtsboven, en een van de aanbevolen snaren kiezen.

Nieuw modern ontwerp

Weg is de dominante gele kleur. Nu heeft de racket een donkerder ontwerp met veel scherpe fragmenten op de hals van de racket. Dit roept een dynamische en ietwat futuristische kijk op het spel op. De letters bleven geel om de identiteit van het Pure Aero-assortiment te behouden. Het nieuwe ontwerp is mede gebaseerd op het Babolat Pure Aero VS racket.

Tennis gaat steeds sneller

De wereld om ons heen versnelt en zo ook tennisslagen. Voorbij zijn de dagen dat het mogelijk was om de tegenstander strakker te maken. Nu is het nodig om meer punch in het spel te brengen met een optimale portie nauwkeurigheid. Dankzij het strakkere breipatroon is de nieuwe versie van Pure Aero daar op de eerste plaats in geslaagd. De racket wekt niet meer gratis zoveel onvoorspelbare kracht op en is ook beter controleerbaar. Het zwaaigewicht van het racket met snaar is slechts 304 kg/cm2, waardoor dit lichtgewicht Lite model ook gedragen kan worden door zwakkere dames of junioren.

Linnen inzetstukken voor meer comfort

Ja, dat heb je goed gehoord. De NF2-Tech technologie is volledig nieuw. De laatste voegt natuurlijk linnen inzetstukken toe op kritieke plaatsen in het frame om het comfort te vergroten en de soundtrack te verbeteren. Bij het raken van de bal ontstaan ​​ongewenste trillingen, die effectief worden uitgefilterd door de linnen inzetstukken in het frame. Na deze "filtering" blijft er een prettige, zuivere soundtrack over, die helpt om je arm tijdens het optreden in optimale conditie te houden.

Een woordje van de trainer

"De meest populaire lijn rackets van de afgelopen jaren slaat een nieuwe weg in. Met de komst van een jonge generatie spelers zoals Carlos Alcaraz, Félix-Auger Aliassime of Holger Rune, komt er een nieuwe generatie Pure Aero, die meer controle over de plaatsing van de bal, een grotere gevoeligheid van het frame en een snellere bediening met zich meebrengt. De nieuwe Pure Aero zijn geschikt voor agressieve spelers met een moderne speelstijl, waarbij de speler gebruik maakt van de oppervlakken van het gehele veld. Wissel het tempo van het spel af, lange ballen met korte en aanvallen op het net. De nieuwe Pure Aero 2023 kan dit allemaal aan en legt de nadruk op spin en gecontroleerde impact. Dit Lite-model zal met name uitstekend blijken te zijn in de handen van beginnende mannen of licht tot halfgevorderde vrouwen. Tegelijkertijd zal het ook jonge junioren aanspreken die overstappen van een kinderracket naar een volwassen racket."

Náhled videa

Technologieën (4)

Babolat Aero Modular 3

Snellere hefboomwerking en swing

Het frame beschikt over verbeterde Babolat Aero Modular 3-technologie. De fabrikanten hadden een ontmoeting met aerodynamica-experts van Ace Engineering, die ook met het leger werken. De unieke aerodynamica, die de luchtdoorlaatbaarheid met meer dan 11% verbetert, geeft de speler een snellere swing en betere spin bij het spelen van de bal.

Naar informatie over technologie

Babolat SWX Pure Feel

Je voelt alleen wat belangrijk is

De trillingsonderdrukkende technologie van SMAC in de verbeterde versie van SWX Pure Feel brengt een ongekend niveau van gamegevoelmet zich mee. De extra laag dempend materiaal in het frame van het racket genereert ook een uniek geluid dat meer uitgesproken is en nieuwe energietoevoegt aan de slagen.

Naar informatie over technologie

Babolat FSI Spin

Maximale spin

Babolat FSI Spin- technologie is een combinatie van een breder frame en meer ruimte bij de oogjes aan de bovenkant en in het hart van het racket. Deze zorgen voor een vrijere snaarbeweging voor een geweldige spin en balsnelheid. Grotere balspin betekent minder voorspelbaar balgedrag voor tegenstanders na impact.

Naar informatie over technologie

Babolat NF2-Tech

Optimale demping en geluid

Natuurlijke linnen inzetstukken op strategische plaatsen in het frame zorgen voor optimale demping en geluidskwaliteit voor een uitzonderlijke game-ervaring.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen