23730

Tafeltennisbatje Donic Schildkröt Waldner 3000

ID {{ productCode }}

Tafeltennisbatje - 2,1 mm, Offensief, concaaf

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 23730

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Tafeltennisbatje Donic Schildkröt  Waldner 3000

Tafeltennisbatje Donic Schildkröt Waldner 3000

56.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Controle 50
Snelheid 100
Spin 110
Kleur Rood, Zwart
Dikte bekleding 2,1 mm
Speelstijl Offensief
Houder concaaf
Aantal lagen 5

Beschrijving

Het Donic Waldner 3000 batje is een zeer aanvallend batje ontworpen voor gevorderde recreatieve spelers. Het is het hoogste model van de Waldner serie 

Parameters

  • Snelheid: 100
  • draaien: 110
  • Controle: 50
  • Paddestoel: 2,1 mm

Draaibare deksels met een diameter van 2,1. mm met uitstekende snelheid maakt zeer agressieve aanvallen mogelijk. De batje behoort tot de bovenste rij, die de naam draagt ​​van de legendarische Jan Ove Waldner.

Het oppervlak van de batje is versterkt met twee koolstofinzetstukken, die een agressievere benadering van het spel mogelijk maken.

Balans op maat

Door het ABP systeem kun je de balans en balans verstellen door middel van een metalen gewicht in het handvat. Balanceren vermindert onaangename trillingen en draagt ​​juist bij aan meer comfort tijdens het spel.

Ergonomische handgreep

Het batje is ook uitgerust met Ergonomic Handle-technologie, die zorgt voor een ideale uitlijning van het handvat met de hand en dus voor uitzonderlijk comfort.

De parameters van de rubbers zullen vooral worden gewaardeerd door spelers met een offensieve houding. Hoezen van de batje maken nauwkeurig spelen met roterende elementen mogelijk. Ze zijn gemaakt in een klassiek rood en zwart ontwerp.

Professionele batje

Jan Ove Waldner wordt beschouwd als een van de beste spelers in de geschiedenis, die al bijna 20 jaar aan de top van de wereld blijft. Als een van de weinige Europese spelers kon hij concurreren met de spelers van de Aziatische mogendheden en ze verslaan. Waldner blonk vooral uit met zijn complexe aanvals- en topspinspel, dat bij vlagen ongelooflijk licht en elegant leek.

ITTF.com

Gecertificeerd door een internationale federatie

Deze tafeltennisuitrusting is goedgekeurd door de International Table Tennis Federation en is gecertificeerd door de ITTF. U kunt de uitrusting gebruiken bij officieel geregistreerde wedstrijden.

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen