79817

Sportbril Uvex

ID {{ productCode }}

De witte fietsbril Uvex Blaze III zit dankzij de zachte uiteinden en de lichtbundel goed. Kwaliteitsglas is bestand tegen UV-stralen en infraroodstralen.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 79817

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Sportbril Uvex

Sportbril Uvex

41.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Producttype sportbril
Vorm van de bril ovaal
Kleur brilmontuur Wit
Kleur glazen grijs
Materiaal plastic
Geschikt voor de sporten wielersport, Toerisme, loop, Vrije tijd
Geslacht vrouwen, Heren

Beschrijving

De Uvex Blaze III fietsbril is een betrouwbare bescherming van het zicht tegen verschillende soorten UV- en infraroodstraling. Dankzij de zachte straal en uiteinden garandeert het een comfortabele pasvorm en past het goed op de ogen tijdens de rit. De glazen zijn sterk genoeg en als ze vallen, gaan ze niet kapot. Het elegante witte ontwerp past goed bij elk wiel en elke helm.

  • Bescherming: 100% UVA, UVB, UVC

Heb je liever donkere kleuren? Kijk dus naar dezelfde bril in zwart of zwart-blauw.

Technologieën (5)

Uvex Soft Earpieces

Perfecte pasvorm van de bril

Uvex brillen maken gebruik van zachte en verstelbare pootjes. Daarnaast zijn de pootjes van de bril flexibel en buigen ze heel goed en makkelijk mee. Daarom duwt de bril je nergens heen en als je eenmaal de juiste positie hebt ingesteld, vergeet je dat je hem draagt.

Naar informatie over technologie

Uvex UV protection

Ultraviolette straling bestaat niet voor een bril

Een bril met UV-bescherming elimineert schadelijke ultraviolette straling. De bril kan alle drie soorten straling aan, of het nu gaat om UVA-, UVB- of UVC-straling. Ga daarom de zon in zonder angst voor oogbeschadiging.

Naar informatie over technologie

Uvex Litemirror

Buigt infraroodstralen af

Brillen met Litemirror -technologie hebben lenzen die infrarode stralen wegkaatsen van de ogen. Terwijl u er trendy uitziet, zal een bril hard werken om uw zicht te beschermen.

Naar informatie over technologie

Uvex Interchangeable Lens Construction

Oogbescherming te allen tijde

Uvex-brillen hebben een verwisselbaar ontwerp waarmee rijders lenzen kunnen wisselen, precies op basis van het weer of de rijstijl. Tegelijkertijd zult u de functie waarderen als uw lens breekt en u geen hele nieuwe bril hoeft te kopen.

Naar informatie over technologie

Uvex Soft Nose Pads

Neus zonder druk

De onaangename druk op de neus door een oncomfortabele bril is voorbij. Uvex-brillen hebben een zachte vulling op de balk en kunnen tegelijkertijd naar behoefte worden aangepast. Het maakt niet uit welk type neus je hebt, nu kun je een compromis vinden en rijden zonder ongemak.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen

Gerelateerd (1)