Iets extra's – aanvullende services


Exclusieve aanvullende services. Altijd iets extra's bij je aankoop.

101% test

Je nieuwe sportartikelen kun je bij ons onder volle belasting uitproberen – op de tennisbaan, op je favoriete hardlooproute of op het ijs. En als iets niet perfect past, stuur je het gewoon naar ons terug.

 

Schaatsen slijpen

Schaatsen slijpen

Je nieuwe schaatsen ontvang je van ons professioneel geslepen, zodat je meteen het ijs op kunt. Wij gebruiken een professionele ProSharp machine en onze schaatsenslijpers worden regelmatig getraind.

 

Rackets bespannen

Rackets bespannen

Wij breien uw nieuwe tennisracket professioneel. Kies uit ons ruime aanbod de juiste bespanning voor jouw racket en onze ervaren racketbespanners zorgen voor de rest.

 

Gratis ophalen van volledig gemonteerde fiets

Gratis ophalen van volledig gemonteerde fiets

Een nieuwe fiets die je bij een webshop koopt, komt meestal aan in een doos en moet eerst afgemonteerd worden voor je erop kunt rijden. Met onze service Gratis gemonteerd ophalen kun je je fiets gemonteerd én professioneel afgesteld ophalen. We werken samen met servicecentra in heel Tsjechië, dus kies gewoon het dichtstbijzijnde.

 

Gelijksluitende sloten bij Thule artikelen

Gelijksluitende sloten bij Thule artikelen

Dakdragers, fietsendragers, een dakkoffer, een skidrager... Heb je meerdere producten van Thule en ben je het zat om steeds naar de juiste sleutel te zoeken? Wij zorgen ervoor dat al je sloten gelijksluitend zijn, zodat je nog maar één sleutel nodig hebt. (En maak je geen zorgen, dit heeft geen invloed op de veiligheid.)

 

Jouw hockeystick, jouw naam

Jouw hockeystick, jouw naam

Wij drukken je naam, bijnaam of bijvoorbeeld een nummer op je nieuwe hockeystick af. Daarmee maak je niet alleen de blits in de kleedkamer, je hoeft je stick ook nooit meer te zoeken.