52886

Polsorthese Mueller Green Fitted Wrist Brace

ID {{ productCode }}

De Mueller Green Fitted Polsbrace biedt een perfecte versteviging van de pols in combinatie met een perfect ademend vermogen.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 52886

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Polsorthese Mueller  Green Fitted Wrist Brace

Polsorthese Mueller Green Fitted Wrist Brace

36.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Mate van ondersteuning Niveau 3 - maximale ondersteuning
Type blessure schade aan de ligamenten in de pols, carpaal tunnel syndroom

Beschrijving

De Mueller Green Fitted Polsbrace is geschikt voor alle polsen die een laterale en mediale Brace nodig hebben. Je geniet zowel van perfecte bescherming in geval van blessures of ontstekingen als van perfect comfort. Het materiaal van de Brace bevat geen latex, maar de maximale bescherming wordt geboden door de verstevigde sleeve. Je kunt de Brace naar wens aanpassen met behulp van twee fixatiebanden.

Polsen in perfecte veiligheid

De stabiliteit van de pols wordt gegarandeerd door verschillende mechanismen. De centrale en laterale versteviging wordt verzorgd door bladveren aan de zijkant. Onopzettelijke beweging wordt voorkomen door een metalen plaat in de handpalm.

Niveau ortheseondersteuning - NIVEAU 3

Niveau 3 is een vaste orthese die moet worden gekozen wanneer:

  • grote instabiliteit
  • na operatie aan banden en pezen
  • na operaties

Een hand als in watten

De orthese valt op door zijn comfort. Het is ademend, zacht en zeer comfortabel om te dragen. Je zult ook het microbiologische schild waarderen, dat schadelijke micro-organismen aanpakt en geurtjes verwijdert zonder dat schoonmaken of wassen nodig is.

Eenvoudig en snel onderhoud van de orthese zal iedereen bevallen. Was de orthese gewoon met de hand met een mild reinigingsmiddel, spoel hem grondig af en laat hem vanzelf drogen.

Kies de juiste maat

Bij het kiezen van de juiste maat Brace moet je de omtrek van je pols opmeten en aan de hand daarvan de exact passende Brace kiezen. In dit overzicht kun je gemakkelijk de juiste maat vinden:

S/M 12 - 20 cm
L/XL 20 - 25 cm

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen