Koffiezetapparaten voor op reis

Het is 4 uur 's ochtends en je hebt een deadline op je werk, je examens op de campus of je gaat hardlopen? Leun achterover met een reiskoffiezetapparaat en laat het drukwerk aan hem over. Nanopresso tovert heerlijke koffie in een paar seconden met slechts een beetje pompen.

Aantal getoonde artikelen 0–0 uit 0

Hier staan we helaas buitenspel :(

De door jou ingevoerde term kon niet worden gekoppeld aan een artikel uit onze database.

Geeft niet, probeer het nog eens. Of schrijf ons naar info@sportega.nl. We helpen je graag bij je zoektocht.


Het weegt net zoveel als een blikje tonijn, dus het past in een kruiszak, handtas of lade. Als je meer wilt koken, probeer dan een mokkapan. En voor degenen die genieten van de verandering in smaak als de koffie afkoelt, hebben we koffiefilters. Kies voordat iemand een 3v1 voor je neus zet.

Weet je hoe je bevriend raakt met de zwerver en de toerist in jezelf? Laat ze de koffiemachine onderweg zien. Je kunt er 100 gram Arabica onder verwedden dat je koffie in de bergen net zo lekker smaakt als op de bank. Maar wat voor voorbereiding moet je kiezen? 

Nanopresso maakt espresso van fijngemalen koffie of capsules door herhaaldelijk met één duim op de zuiger te drukken. Van een dosis van 8 g krijg je 80 ml drank in een halve minuut, omdat de druk de koffie sneller vrijgeeft. Verwacht een intense en kenmerkende smaak. Je kunt het proces meer dan 100 keer herhalen, wat je tijd en een fortuin aan fooien bespaart.

Als je toegang hebt tot een fornuis, pak dan een roestvrijstalen mokkaketel. De hand zal rusten wanneer de druk wordt gecreëerd door de hete stoom. De koffie borrelt dan door de zeef, zodat hij lekker schuimt. En je krijgt een bittere energieboost zonder het romige voorspel. In een paar minuten kun je 9 batches tegelijk maken, wat vooral gewaardeerd zal worden door de liefhebbers om je heen. 

Gefilterde koffie daarentegen heeft alleen heet water, een filter en de wetten van de zwaartekracht nodig. De koffie-extractietijd is langzamer, maar je kunt spelen met complexere smaaktonen op de tong. Zelfs als je de kans niet krijgt om het op te drinken terwijl het nog warm is.