70627

Maart – racketmaand: MMR10

Knieband Push Sports Patella Brace

ID {{ productCode }}

Push Sports Patella Brace patellatape verlicht pijn, dempt schokken en verlicht kniecongestie. Geschikt voor de meeste sporten.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 70627

10% korting

Maart – racketmaand
1 dag
10
20
10

Coupon code:
MMR10
Prijs na applicatie:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} €

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 22.90 €
Knieband Push Sports  Patella Brace

Knieband Push Sports Patella Brace

22.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 22.90 €

Parameters

Type blessure springersknie (hamstring)

Beschrijving

De knieschijftape van Push Sports Patella Brace drukt op de knieschijf en ondersteunt de knieschijf effectief. Door het ligament tegen het bot te drukken, dempt het de schok en matigt het de overbelasting van de aanhechting. Bij elke stap oefent dit eenvoudige hulpmiddel een gelijkmatige druk uit op de knieschijf. Het is geschikt voor hardlopen, springen, dashboardsporten, sporten waarbij het starten, remmen en van richting veranderen vereist is, en sporten waarbij de onderste ledematen overbelast kunnen worden.

Gemak en veiligheid

De sporttapes van PushSports zitten perfect en passen perfect, en bieden individueel instelbare compressie. Je kunt erop rekenen dat de tape ook tijdens het sporten stevig op zijn plaats blijft zitten.

Aanvraag?

Bij een blessure wil je snel herstellen van de blessure en zo snel mogelijk weer terug komen. Ter preventie kan PushSports je helpen blessures als gevolg van hoge sporteisen te voorkomen. Bovendien worden veel blessures veroorzaakt door te veel beweging of door te zware of onregelmatige oefeningen. Het gebruik van Push Sports is echt geweldig.

Het beste voor je gezondheid

PushSports is ontwikkeld door een team van ervaren specialisten in nauwe samenwerking met professionele atleten en biedt precies wat de gebruiker nodig heeft. Het gebruik van hoogwaardige functionele materialen leidde tot een reeks ultradunne en zeer comfortabele sportriemen. Elke tape heeft dus een goed doordachte functie, geoptimaliseerd voor gezond en veilig sporten.

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen