96245-63

Kinder T-shirt Maloja BarbarakrautG pink M

ID {{ productCode }}

Kinder T-shirt -

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 96245-63

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Kinder T-shirt Maloja  BarbarakrautG pink M

Kinder T-shirt Maloja BarbarakrautG pink M

37.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Geslacht kinderen
Rits Nee
Pasvorm regular
Kleur Roze
Materiaal 100% Polyester
Mouwlengte korte mouw

Beschrijving

Maloja BarbarakrautG kinder fiets-T-shirt in roze dessin is de ideale jersey voor uw kinderen, die sneldrogend is en beschikt over Polygiene-technologie. Dit T-shirt geeft je kinderen bewegingsvrijheid en je kunt in alle rust genieten van familie-uitstapjes.

Materiaal perfect voor zomerdagen

Dit t-shirt is gemaakt van materiaal AirDry, dat zeer functioneel is. Door het grotere buitenoppervlak wordt een verhoogde verdamping van vocht bereikt. Dit materiaal heeft een duurzaam oppervlak, een goede vochtregulatie en een hoge mate van UV-bescherming.

Technologieën (1)

Polygiene®

Vers, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden

Maloja-technologie Polygiene® het kan op betrouwbare wijze geuren neutraliseren en zo uw kleding fris houden, zelfs na herhaaldelijk dragen. Geurveroorzakende bacteriën krijgen geen schijn van kans, waardoor je je kleding minder vaak hoeft te wassen. Dat spaart het materiaal zelf, maar ook je huid en niet in de laatste plaats het milieu. Het behandelen van kleding met deze technologie is niet alleen hygiënisch, maar ook zeer effectief effectief En permanent.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen