35934

Kanodrager Thule Portage

ID {{ productCode }}

De Thule Portage 819 kanodrager verankert de kano op het dak van de auto en vervoert hem veilig naar zijn bestemming. De universele houder is compatibel met bagagedragers.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 35934

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Kanodrager Thule Portage

Kanodrager Thule Portage

155.95
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 155.95 €

Parameters

Producttype vervoerder
Geschikt voor transport kano
Locatie drager dak
Kleur Zwart
Gewicht 1,9 kg
Draagvermogen 45 kg
Afmetingen 8.8 x 15.2 x 5.8 cm
Geschikte stangen Thule WingBar Evo, Thule WingBar, Thule WingBar Edge, Thule SquareBar Evo, Thule ProBar Evo

Beschrijving

Met de Thule Portage 819 kanodrager kunt u zoveel mogelijk tijd op het water doorbrengen, zelfs buiten de dichtstbijzijnde rivier of watermassa. Met de drager laadt u de kano op het dak van het voertuig en vervoert u deze veilig. Dit geeft je geheel nieuwe mogelijkheden om je eigen vaardigheden te ontwikkelen door te trainen in betere omstandigheden dan je gewend bent.

Werkt goed met alle draagsystemen

Het grote voordeel is de universele FlipFit-houder, die compatibel is met alle Thule-draagsystemen en tegelijkertijd met de meeste dakdragers op de markt. Dus als u een koerier heeft, hoeft u geen nieuwe te kopen en wordt uw portemonnee beschermd tegen hoge kosten.

Zelfs geen krasje bij het laden

De kano zal volkomen veilig zijn. Al bij het laden zult u de afgeschuinde randen waarderen, waardoor de kano goed beladen kan worden en er niets mee gebeurt. Pads onder de gespen op sterke, duurzame veiligheidsriemen zorgen ervoor dat noch de kano, noch het dak van de auto wordt bekrast.

Ideale locatie voor vervoer

Tijdens het eigenlijke transport wordt de plaat met de steunvlakken beschermd door een zachte weerbestendige laag. De bevestiging wordt verzorgd door het praktische Quick Draw verankeringssysteem met karabijnhaken, waardoor de kano in een ideale positie voor transport wordt geplaatst.

Met behulp van de Thule 882 extra adapter krijgt u de mogelijkheid om in een T-slot te monteren.

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen