35938

Kajakdrager Thule Hullavator Pro

ID {{ productCode }}

De Thule Hullavator Pro 898 kajakdrager is gemaakt van staal en zorgt naast een lange levensduur ook voor de veiligheid van uw kajaks.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 35938

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Kajakdrager Thule Hullavator Pro

Kajakdrager Thule Hullavator Pro

649.00
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Producttype vervoerder
Geschikt voor transport Kajakken
Locatie drager dak
Kleur zilver
Gewicht 17,5 gr
Draagvermogen 35 kg
Compatibel met één sleutelsysteem Ja
Afmetingen 89.7 x 15.2 x 42.3 cm
Geschikte stangen Thule WingBar Evo, Thule WingBar, Thule WingBar Edge, Thule SquareBar Evo, Thule ProBar Evo

Beschrijving

Met de Thule Hullavator Pro 898 kajakdrager kunt u zoveel mogelijk tijd op het water doorbrengen, zelfs buiten de dichtstbijzijnde rivier of watermassa. Met de drager laad je de kajak op het dak van het voertuig en vervoer je hem veilig. Dit geeft je geheel nieuwe mogelijkheden om je eigen vaardigheden te ontwikkelen door te trainen in betere omstandigheden dan je gewend bent.

De drager kan alleen worden gebruikt met Thule ProBar-stangen om voldoende afstand tot het voertuig te garanderen tijdens het in- en uitladen.

Vergemakkelijkt uw werk bij het laden en lossen

De gasveren, die het gewicht van de kajak met 18 kilogram verminderen, maken het in- en uitladen van de kajak zeer eenvoudig. Ook de dubbel uitschuifbare armen werken perfect, waardoor je de kajak tot een meter laat zakken en je je minder hoeft in te spannen.

Anti-impact vulling

Tijdens transport beschermen acht gevoerde steunpunten de kajak tegen eventuele beschadigingen. De bevestiging wordt verzorgd door Thule-riemen en het praktische Quick Draw-verankeringssysteem, waarmee u de kajak zowel op de boeg als op de achtersteven kunt vastmaken.

Peddel in tweetallen

Elke drager is ontworpen voor één kajak. U kunt echter maximaal twee Rekken op het voertuig plaatsen en dus twee kajaks vervoeren. De drager biedt comfortabele en nauwkeurige opslag van een kajak tot een breedte van 80 cm en een gewicht van 35 kg. Wees daarom niet bang om een ​​partner mee te nemen op het water en deel je vreugde met hem.

Kwaliteit loont de investering

Op de drager zijn kosten noch moeite gespaard en hij is gemaakt van staal in plaats van klassiek aluminium. De dubbel gecoate stalen constructie is corrosiebestendig en garandeert een veel langere levensduur. De drager gaat dus lang mee en zal de investering rijkelijk terugbetalen.

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen