138681

IJshockeyvest keeper BRIAN'S B Star 2 Junior

ID {{ productCode }}

IJshockeyvest keeper - Junior, Kleur Zwart beige, Amateur, Beschermingsgraad verhoogde , Pasvorm Universal, Molded HD foam, Rugbeschermer PE foam, Bicepsbeschermer PE-schuim

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 138681

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
IJshockeyvest keeper BRIAN'S  B Star 2 Junior

IJshockeyvest keeper BRIAN'S B Star 2 Junior

349.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Grootteklassen Junior
Producttype keepersvest
Geschikt voor de sporten Ijshockey
Kleur Zwart, beige
Beschermingsgraad verhoogde
Pasvorm Universal
Prestatieklasse speler Amateur
Geslacht unisex
Materiaal voering schuim met hoge dichtheid
Rugbeschermer PE foam
Borstbeschermer Molded HD foam
Bicepsbeschermer PE-schuim

Beschrijving

BRIAN'S B Star 2 JR keepersvest is een kwalitatief hoogwaardig keepersvest gemaakt van ademende stevige stof. Het is bedoeld voor veeleisende jeugdkeepers.

Het zeer lage gewicht geeft een comfortabel gevoel bij het bewegen in het doel en het doen van ingrepen. Kussens van schuim met hoge dichtheid a de constructie van ademende stevige stof zorgt voor een extreem laag gewicht van het vest, sneldrogend en perfecte ventilatie.

Anatomische vormgeving zorgt ervoor dat het vest goed past bij verschillende soorten keepers. Perfecte bescherming, comfort en onbeperkte bewegingsvrijheid zijn andere pluspunten.

Dubbele schouderbeschermer, verlengde rugbeschermer, stevige en comfortabele bescherming van de borst en de wervelkolom voldoen aan de hoogste beschermingseisen, zelfs voor de meest veeleisende keepers. De zijverstevigingen, als onderdeel van het vest, brengen verbeterde bescherming van de buikstreek. De elleboogbeschermers zijn zeer comfortabel.

Verstelbare spanbanden op de heupen, armen en polsen maken het mogelijk aanpassen van de grootte volgens uw behoeften. Ze bieden ook uitstekende fixatie op het lichaam, dus het vest interfereert zelfs niet met de meest veeleisende interventies.

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen