59.99 EUR

Hejduk 700 Pro Line Visier

Licht bol helder plexiglas met smallere constructie Professional serie - plexiglas heeft absolute bescherming tegen beslaan en een duidelijk verbeterde anti-kras film!

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 3137

Hejduk 700 Pro Line Visier

Hejduk 700 Pro Line Visier

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Parameters

Grootteklassen Senior
Producttype plexi voor helm
Geschikt voor de sporten Ijshockey
Materiaal polycarbonaat
Beschermingsgraad hoge
Kleur duidelijk (transparant)
Transparantie vizier duidelijk ontwerp
Uitvoering plexiglas convex convex
Bestendig tegen krassen en beslaan Pro Line-technologie tegen beslaan en schuren
Certificering EN ISO 967
Montageset Ja

Beschrijving

Het hoogwaardige plexiglas van de Tsjechische fabrikant lijkt qua structuur sterk op buitenlandse modellen, maar het is mogelijk om het voor een veel interessantere prijs aan te schaffen.

Plexiglas is gemaakt van absoluut helder slijtvast plexiglas. Het ontwerp is convex, wat vervorming in het perifere zicht elimineert.

Náhled videa

De nieuwe professionele serie, waartoe dit model behoort, biedt absolute bescherming tegen beslaan dankzij een speciale film, die dezelfde eigenschappen garandeert voor een waardevolle gebruiksperiode - nu heb je geen dure anti-condens meer nodig! U kunt de eigenschappen van plexiglas vrijblijvend testen, probeer er maar eens op te ademen. Als het beslaat, kun je het naar ons terugsturen en krijg je je geld terug!

Tegelijkertijd biedt Plexi een verbeterde antikrasfolie aan de buitenkant, die is gemaakt van een speciale folie. Dankzij deze verbeteringen kan hij de vergelijking doorstaan ​​met producten die 2 prijsklassen hoger liggen!

Type 700 behoort tot de minder bolle types die dichter bij het traditionele plexiglas liggen. Het is ook smaller, wat geschikt is voor spelers die de voorkeur geven aan het kleinst mogelijke plexiglas.

Plexiglas is geschikt voor alle gangbare helmtypes (Bauer, CCM, Jofa, Itech, ...). We bieden momenteel geen helm aan die er niet mee compatibel is. De levering bevat ook een set schroeven voor bevestiging aan de helm.

Plexi voldoet aan de Europese norm EN 967 en is gecertificeerd voor het gehele EU-gebied.

Náhled videa

Technologieën (2)

Plexi Pro Line

Krasvrij en mistvrij zicht

De oog- en gelaatsbeschermer is voorzien van PROLINE-technologie, wat betekent dat het oppervlak is aangebracht met een anti-condens en slijtlaag. Plexiglas is aan de binnenkant voorzien van een dunne antifog laag, waardoor het risico op verminderd zicht in vochtige omgevingen of plotselinge veranderingen in de luchttemperatuur tot een minimum wordt beperkt. Aan de buitenzijde wordt een tweede superdunne laag aangebracht om het plexiglas krasvaster te maken. Bij goed onderhoud blijven deze lagen gedurende de hele levensduur van de beschermer actief.

Naar informatie over technologie

Plexi Injection Mouldining

Grote zichtbaarheid dankzij kwaliteitsontwerp

Bij de productie van plexiglas is gebruik gemaakt van de nieuwste Injection Moulding technologie, waardoor de optische kwaliteit gegarandeerd is. Perfecte injectie in een optisch perfecte matrijs garandeert een perfecte optische zuiverheid, die even perfect is voor alle vormstukken.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen