141892

Fietssokken POC Thermal

ID {{ productCode }}

Zwarte POC Thermal Sock fietssokken zijn geweldig als je het hele jaar door fietst, maar vooral bij koud weer.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 141892

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Fietssokken POC  Thermal

Fietssokken POC Thermal

21.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Kleur Zwart

Beschrijving

Zwarte fietssokken POC Thermal Sock kunnen perfect worden gebruikt als je het hele jaar door fietst, maar vooral bij koud weer.

Comfort, zelfs in de winter

Om het hele jaar door te kunnen rijden, is het belangrijk om sokken te kiezen die je voeten warm houden. Wol staat bekend om zijn isolerende eigenschappen en werd daarom gebruikt voor deze sokken, die ideaal zijn om te rijden bij koud weer.

POC Thermal Sock wordt vooral gewaardeerd voor

  • Het materiaal - een mengsel van wol om de isolatie te verhogen en warmte vast te houden - maakt de sokken ideaal voor autorijden bij kouder weer.
  • Versterkte hiel- en teenzones voor extra duurzaamheid.
  • Reflecterende band rond de bovenzoom voor een betere zichtbaarheid bij weinig licht.

titletitle
titletitle

titlepoctitle Het merk POC, een toonaangevende fabrikant van helmen, brillen, kleding en accessoires voor wintersport en wielrennen, werd in 2005 in Zweden opgericht.

Van meet af aan heeft het zich tot taak gesteld de levens te beschermen en de gevolgen van ongevallen bij atleten tot een minimum te beperken door sportuitrusting te ontwikkelen met het oog op optimale persoonlijke bescherming en veiligheid.
Door het gebruik van wetenschappelijke kennis en voortdurende ontwikkeling en innovatie brengt POC de fietsuitrustingsindustrie steeds verder vooruit. POC is een ontvanger van de „Merk van het jaar” -prijs in de wielerindustrie en wordt gebruikt door zowel professionele als amateursporters.

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen