66.8 EUR

Fietshelm MET Strale

De MET Strale lichte helm in zwart heeft een uniek ontwerp met een schachtsysteem voor een maximaal koeleffect en geweldige aerodynamica.

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 166368

Fietshelm MET  Strale

Fietshelm MET Strale

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Parameters

Geslacht Heren
Producttype helm
Geschikt voor de sporten wielersport
Bedoeld voor Weg
Kleur Zwart
In-Mold Technologie Ja
Beschermend vizier Nee
Insectennet Nee
Systeem voor verstellen hoofdomtrek Ja
Sluitingssysteem verstelbare riem met gesp
Aantal ventilatieopeningen 15
Gebruik volgens rijstijl recreatief rijden

Beschrijving

De Strale-lichthelm heeft een uniek ontwerp met een schachtsysteem voor een maximaal koeleffect en geweldige aerodynamica. Koele lucht wordt door de voorste tunnels aangevoerd en door het venturi-effect wordt de warmte via de openingen aan de achterkant van het hoofd weggedrukt. Veilig, comfortabel en uitstekend geventileerd — zo is de Strale-helm.

Het ontwerp van de helm is gemaakt met behulp van de modernste In-Mould Intelligent Fusion-technologie, het Safe-T Duo-systeem is gebruikt voor eenvoudige klemming met één hand en comfort wordt geboden door de hypoallergene voering.

Náhled videa

Safe-T Duo

Het occipitale klemsysteem, dat ervoor moet zorgen dat de helm stevig op uw hoofd blijft zitten. Bedieningsknop op de achterkant van de helm voor eenvoudige aanpassing van de maat met één hand. Gezien worden is een basisvoorwaarde voor de veiligheid van fietsers. Als je's nachts rijdt, is de berijder dankzij de mogelijkheid om een Ledlamp aan de achterkant van de helm te bevestigen, veel beter zichtbaar voor bestuurders die van achteren naderen.

Luchtschachtsysteem

Het uitzonderlijke ontwerp maakt gebruik van de hoofdluchttunnel voor het opvangen van koude lucht en zorgt samen met de zijschachten voor maximale ventilatie van de helm. Dankzij het Venturi-effect wordt de warmte via de ventilatieopeningen aan de achterkant geëxtrudeerd, wat zorgt voor een geweldig verkoelend effect. Dit alles met behoud van een geweldige aerodynamica.

Hypoallergene vulling

Interne kussens zijn de belangrijkste factor die het helmcomfort bepaalt. MET gebruikt alleen hypoallergene materialen met verschillende breedtes die overeenkomen met de locatie in de helm.

In-Mold Fusion

Het in-mold-ontwerp bestaat uit extern polycarbonaat, dat bij hoge temperaturen wordt geïnjecteerd in meestal grijs of zwart polystyreen. Het resultaat is een helm die je de optimale verhouding biedt tussen gewicht, volume en absorberende eigenschappen.

Maattabel

1645000315341.webp

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen