184865

Fietshelm Bluegrass Rogue

ID {{ productCode }}

De fietshelm voor mountainbikes van de categorieën enduro, trail en E-MTB Bluegrass Rogue Off White in wit-bruine kleur is gemaakt voor echte atleten.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 184865

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Fietshelm Bluegrass  Rogue

Fietshelm Bluegrass Rogue

78.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Geslacht unisex
Producttype helm
Geschikt voor de sporten wielersport
Bedoeld voor MTB
Kleur Wit
Gewicht 320 gr
In-Mold Technologie nee
Beschermend vizier verwijderbaar
Insectennet Nee
Systeem voor verstellen hoofdomtrek Ja
Sluitingssysteem verstelbare riem met gesp
Aantal ventilatieopeningen 16
Gebruik volgens rijstijl fietspaden, gemakkelijk terrein, recreatief rijden

Beschrijving

De fietshelm voor mountainbikes van enduro, trail en E-MTB Bluegrass Rogue Off White in wit-bruine kleur is gemaakt voor echte atleten.

rogue

Het zal u betrouwbaar beschermen

Scherpe lijnen en een agressief ontwerp kenmerken de esthetiek van de Rogue-helm, die is uitgerust met een reeks hoogwaardige functies en zo is ontworpen dat hij bescherming biedt zonder dat u het merkt.

Uitzonderlijke bescherming wordt geboden door een EPS-omhulsel dat uitstekende resultaten behaalt en alle wereldwijde certificeringen overtreft. Het label is ontworpen om de veiligheid van de helm zelf te vergroten en tegelijkertijd te beschermen tegen takken. Het is flexibel om de helmschaal op te vangen bij een botsing. Deze unieke functie helpt om extra rotatiekrachten te beheersen die worden overgedragen wanneer ze op de nek vallen.

Het Safe T Heta klemsysteem zorgt ervoor dat de helm stevig op het hoofd blijft zitten en stabiel is, met een goede verhouding tussen gewicht en comfort. De klembediening aan de achterkant van de helm maakt het gemakkelijk om de maat met één hand aan te passen. Het interne mechanisme is ontworpen voor nauwkeurige en betrouwbare afstemming. De 360°-hoofdband zorgt ervoor dat er geen drukpunten op de schedel zijn en dankzij de eenvoudig te gebruiken verticale aanpassing kun je deze individueel aanpassen.

Een constante luchtstroom langs de kop wordt verzorgd door een intern luchtgeleidingssysteem en 16 inlaat- en uitlaatopeningen. Twee ventilatieopeningen zijn strategisch onder het vizier geplaatst om beslaan van zonnebrillen of brillen op sterkte te voorkomen.

Om compatibel te zijn met een downhill-bril is aan de achterkant een rand gemaakt om de riem van de downhill-bril goed op zijn plaats te houden en het label is verstelbaar zodat er voldoende ruimte overblijft voor de bril die eruit kan worden getrokken wanneer u uitstapt of uitrust.

Bluegrass Rogue Off WhiteBluegrass Rogue Off White

Belangrijkste voordelen van Bluegrass Rogue MTB-helm

  • De gaten in het helmlabel zijn aangepast om de bril neer te zetten.
  • Het beschermt de meest kwetsbare en gevoelige delen van het hoofd, waaronder de kruin.
  • De EPS-polystyreenschaal is volledig verlijmd om polycarbonaat samen te persen, wat bijdraagt aan een langere levensduur van de helm.
  • Verstelbaar bevestigingssysteem.

Bluegrass Rogue Off WhiteBluegrass Rogue Off White

Gewichten en maten

S - 310 g, maat. 52-56 cm

M - 320 g, maat. 56-58 cm

L - 340 g, maat. 58-61 cm


Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen