1431569

Elleboogbeschermers Warrior Alpha Pro Junior

ID {{ productCode }}

Elleboogbeschermers - Junior, Professioneel, Modellijn Alpha, Beschermingsgraad hoge , Pasvorm Anatomisch, Elleboogbeschermer Compression molded EVA IMPAX foam added in key impact zones, Bicepsbeschermer Compression molded EVA IMPAX foam added in key impact zones, Sluitingssysteem Sling Wrap

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1431569

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Elleboogbeschermers Warrior Alpha Pro Junior

Elleboogbeschermers Warrior Alpha Pro Junior

94.00
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Grootteklassen Junior
Prestatieklasse speler Professioneel
Modellijn Alpha
Producttype elleboogbeschermers
Geschikt voor de sporten Ijshockey
Beschermingsgraad hoge
Pasvorm Anatomisch
Seizoen 2024/2025
Elleboogbeschermer Compression molded EVA IMPAX foam added in key impact zones
Bicepsbeschermer Compression molded EVA IMPAX foam added in key impact zones
Onderarmbeschermer Compression molded EVA IMPAX foam added in key impact zones
Materiaal voering Molded EVA Impax foam
Sluitingssysteem Sling Wrap

Beschrijving

Elleboogbeschermers Warrior Alpha Pro Junior zijn elleboogbeschermers voor jonge ijshockeyers van ca. 10-15 jaar. Neem de leeftijd slechts als richtlijn; de lichaamsbouw van de speler is belangrijker, dus kies vooral op grond van de maattabel. De beschermers beschermen niet alleen de ellebogen, maar ook de biceps en onderarmen. Het is dus een belangrijk onderdeel van de uitrusting wat bescherming van de armen betreft.

Bescherm je ellebogen, biceps en onderarmen met een professionele uitrusting

Warrior Alpha Pro zijn elleboogbeschermers voor professionele ijshockeyers en alle spelers die zichzelf het beste gunnen. Elleboogbeschermers beschermen je armen met de nieuwste technologie en zorgen ervoor dat je je op je werk met je stick kunt concentreren.

Bij intensief en zeer regelmatig ijshockeyen zul je de antibacteriële voering en extra schuimlaag op prijs stellen.

Bied je armen maximale bescherming

De beschermingsgraad van de elleboogbeschermers Warrior Alpha Pro is hoog. Professionele beschermers voor ellebogen, biceps en onderarmen zijn een perfecte keuze voor wie op het hoogste niveau speelt. Als je met hoge intensiteit speelt en blootstaat aan harde botsingen met je tegenstanders, heb je maximale bescherming nodig om je gezondheid niet in gevaar te brengen.

Comfort op de eerste plaats

De elleboogbeschermers Warrior Alpha Pro hebben een anatomische pasvorm. De anatomische pasvorm is vooral bedoeld om comfort te bieden, daarom zijn ze rond de biceps en onderarmen natuurlijk gevormd.

Technologieën (2)

Warrior Sling Wrap

De bewakers geven niet eens toe

Het effectieve bevestigingssysteem maakt gebruik van een zak in het gebied van het ellebooggewricht voor een betere en comfortabelere bevestiging van de beschermers. Zo wordt de elleboog nog beter beschermd tegen stoten en blijft de beschermer precies daar waar jij hem nodig hebt.

Naar informatie over technologie

Warrior Max Protect

Drijvende beschermers met schuim in belangrijke zones

Door compressie gevormd EVA IMPAX-schuim is verborgen in belangrijke zones waar minder frequente schokken optreden. Bovendien is de beschermer van de wervelkolom en het borstbeen zwevend en is het buikinzetstuk verwijderbaar, waardoor de beschermer het maximale niveau van veiligheid biedt, waar het ook nodig is.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen