1350688

Elleboogbeschermers Bauer Supreme M5 PRO Junior

ID {{ productCode }}

Elleboogbeschermers - Junior, Prestatie, Modellijn Supreme, Beschermingsgraad verhoogde , Pasvorm Anatomisch, Elleboogbeschermer New EDL low profile elbow cap that fit deep and secure, Bicepsbeschermer Independant bicep with molded insert combine mobility and protection, Sluitingssysteem Comfort Anchor strap

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1350688

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Supreme

Elleboogbeschermers Bauer Supreme M5 PRO Junior

Elleboogbeschermers Bauer Supreme M5 PRO Junior

99.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Grootteklassen Junior
Prestatieklasse speler Prestatie
Modellijn Supreme
Producttype elleboogbeschermers
Geschikt voor de sporten Ijshockey
Beschermingsgraad verhoogde
Pasvorm Anatomisch
Seizoen 2023/2024
Belangrijke verbeteringen New EDL elbow cap, CURV Composite forearm protection
Elleboogbeschermer New EDL low profile elbow cap that fit deep and secure
Bicepsbeschermer Independant bicep with molded insert combine mobility and protection
Onderarmbeschermer CURV Composite protection that wrap around the forearm
Materiaal voering Bauer Thermomax+
Sluitingssysteem Comfort Anchor strap
Beoordeling op beschermingsgraad
100
Beoordeling van het comfort
100
Ons aankoopadvies (prestatie/prijsverhouding)
10

Beschrijving

Elleboogbeschermers Bauer Supreme M5 PRO Junior zijn elleboogbeschermers voor jonge ijshockeyers van ca. 10-15 jaar. Neem de leeftijd slechts als richtlijn; de lichaamsbouw van de speler is belangrijker, dus kies vooral op grond van de maattabel. De beschermers beschermen niet alleen de ellebogen, maar ook de biceps en onderarmen. Het is dus een belangrijk onderdeel van de uitrusting wat bescherming van de armen betreft.

Náhled videa

Elleboogbeschermers voor intensief spel

Bauer Supreme M5 PRO zijn elleboogbeschermers voor ijshockey op hoog niveau. Deze beschermers bieden je hoogwaardige bescherming van je ellebogen, biceps en onderarmen. Daarom hoef je niet bang te zijn om de confrontatie aan te gaan en zijn ze ook ideaal als je een enthousiaste amateur bent die meerdere keren per week op het ijs te vinden is.

De voering van de beschermers is afgestemd op veelvuldig gebruikt. De voering van de elleboogbeschermers is comfortabel en voert zweet af, zodat jij je volledig kunt concentreren op je spel.

Bestand tegen botsingen tegen je ellebogen, biceps en onderarmen

De beschermingsgraad van de elleboogbeschermers Bauer Supreme M5 PRO is relatief hoog. Als je tijdens het spel regelmatig de confrontatie aangaat, heb je betere bescherming voor je ellebogen, biceps en onderarmen nodig. Dan heb je geen last meer van een slag of stoot.

Comfort op de eerste plaats

De elleboogbeschermers Bauer Supreme M5 PRO hebben een anatomische pasvorm. De anatomische pasvorm is vooral bedoeld om comfort te bieden, daarom zijn ze rond de biceps en onderarmen natuurlijk gevormd.

Technologieën (1)

Bauer Thermo Max +

Vochtafvoerende en antibacteriële behandeling

Voor de productie van de voering is gebruik gemaakt van Bauer Thermo Max+ kwaliteitsmateriaal. De voering is licht en aangenaam om aan te raken. Met zijn nieuwe samenstelling voert het vocht nog beter af van de huid en reguleert zo de lichaamstemperatuur. Daarnaast heeft de voering een antibacteriële behandeling die de vorming van ongewenste bacteriën voorkomt en de vorming van geurtjes vermindert.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen