96968-4605

Dameshelm Uvex Quatro Integrale M

ID {{ productCode }}

Uvex Quatro Integrale Tocsen fietshelm zwart/paars met een ingebouwde sensor die een val herkent en om hulp vraagt. Meer veiligheid op alle routes.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 96968-4605

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Quatro Integrale

Dameshelm Uvex Quatro Integrale  M

Dameshelm Uvex Quatro Integrale M

151.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Geslacht vrouwen
Producttype helm
Geschikt voor de sporten wielersport
Bedoeld voor MTB
Kleur Zwart
Gewicht 350 gr
In-Mold Technologie Ja
Certificering EN 1078
Beschermend vizier verwijderbaar
Insectennet Ja
Systeem voor verstellen hoofdomtrek Ja
Sluitingssysteem verstelbare riem, door op de knop te drukken
Aantal ventilatieopeningen 17
Gebruik volgens rijstijl fietspaden, gemakkelijk terrein

Beschrijving

Uvex Quatro Integrale Tocsen fietshelm zwart/paars met ingebouwde sensor die vallen herkent. Meer veiligheid, zelfs op routes die voor jou een uitdaging zijn.


Tocsen
Een slimme valsensor die, indien nodig, hulp oproept en de leden van de Csen-gemeenschap in uw omgeving op de hoogte brengt.

XL vizier
Het grote in hoogte verstelbare label beschermt je tegen scherpe zonnestralen en regen die van strass steentjes afvliegt. Het label kan eenvoudig worden gepositioneerd en aan uw eigen voorkeuren worden aangepast.

Betere bescherming van de nek
Maximale bescherming van de achterkant van het hoofd is een integraal onderdeel van een verbeterd ontwerp. Een diepere zoom in de buurt van de hals verhoogt de veiligheid.

Tocsen button
De zeer nauwkeurige Tocsen-schoksensor kan op elke helm worden geplaatst. Met de tocsenknop kan de helmschaal eenvoudig op het gehoor worden bevestigd, zodat deze in een oogwenk klaar is voor gebruik.

Tocsen app
Gratis download, eenmalig gebruik en een snelgroeiende community zoals een grote OPORA.Download op Google Play en Appstore. In geval van valhulp

Zelfs als je graag alleen fietst, heeft de Tocsen-sensor de hele Tocsen-community aan je zijde. Het maakt niet uit of je op de berg, op de weg of op een e-bike gaat. Een ongeluk kan iedereen treffen, altijd en overal. Een afgelegen pad, een bergweg? Maar wat als er niemand in de buurt is die kan helpen?

Op dat moment is Tocsen er — samen met een groeiende gemeenschap van gebruikers die klaar staan om te helpen. Een uniek systeem met een baanbrekende valsensor gekoppeld aan de Tocsen-app, die ongevallen kan detecteren en oproepen voor hulp kan sturen, inclusief GPS-gegevens over je huidige locatie, naar de door jou gekozen contacten en de hele Tocsen-community in je buurt als je niet reageert. Dit alles voor snelle hulp, waar je ook bent.

SCHELP
· Meervoudig in de vorm

BESCHERMING
· Geïntegreerde crashsensor
Tocsen

INSTELLINGEN
· Anatomische IAS
· Monomatisch
· FAS-riemen

COMFORT
· 17 ventilatieopeningen
· Voeringen en ventilatieroosters
· insectennet
· verwijderbaar en verstelbaar label
· Gewicht vanaf 350 g


Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen