119.99 EUR

Dameshelm Giro Agilis MIPS

Giro Agilis Mips W Mat Charcoal Mica damesfietshelm in grijs met decor combineert het luchtige design van klassieke racehelmen met verlengde nekbescherming.

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 174454

Dameshelm Giro  Agilis MIPS

Dameshelm Giro Agilis MIPS

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Parameters

Geslacht vrouwen
Bedoeld voor Weg, MTB
Kleur grijs

Beschrijving

Giro Agilis Mips W Mat Charcoal Mica damesfietshelm in grijs met decor combineert het luchtige design van klassieke racehelmen met verlengde nekbescherming. GIRO GIROalt dameshelm Agilis MIPS vindt zijn toepassing niet alleen op de weg, maar ook in het veld. Het past perfect en blijft perfect op het hoofd zitten dankzij het rocloc 5.5-klemsysteem dat in de MIPS-laag is geïntegreerd. De schaal is zelfs van onderaf bedekt met duurzaam polycarbonaat, wat je zowel qua design als qua weerstand van de helm tegen dagelijks gebruik zult waarderen. De technologie van het Multi-Directional Impact Protection System (MIPS) biedt verbeterde bescherming tegen de inwerking van rotatiekrachten op het hoofd.

De belangrijkste voordelen van de Agilis MIPS-helm

  • Roc Loc® 5.5 KLEMSYSTEEM (MIPS-integratie)
  • IN-MOLD CONSTRUCTIE (volledige omwikkeling)
  • VENTILATIE 32 gaten, Windtunnel™
  • Coolfit-voeringen, ultralichte tapes Slimline
  • MATEN Super Fit™ S (51-55 cm), M (55-59 cm)

Technologieën (3)

GIRO MIPS

MIPS - Nog betere hoofdbescherming

De elastische MIPS-inzetstukken rekken uit bij impact onder een hoek en absorberen nog meer kracht die anders op het hoofd zou worden overgebracht. Al is het maar een paar millimeter, ze kunnen je leven redden op een kritiek moment. Volledige informatie over MIPS-technologie vindt u op www.MIPSprilby.cz.

Naar informatie over technologie

GIRO Roc Loc 5

Eenvoudig op maat maken met Roc Loc 5

Het aanpassen van uw helmmaat kan niet eenvoudiger. Het bevestigingssysteem van de helm maakt zowel verticale als horizontale aanpassing van de helm mogelijk. Daarnaast is het niet ingewikkeld, waardoor je in een handomdraai alles comfortabel kunt aanpassen. Het moderne en superlichte systeem zorgt voor onovertroffen comfort en stabiliteit tijdens elke rit.

Naar informatie over technologie

GIRO Super Fit Engineering

Past perfect

Giro's eigen Super Fit Engineering™ maatsysteem is gebaseerd op gegevens over het menselijk lichaam en jarenlange ervaring in het vervaardigen van fietsuitrusting. 

Het resultaat van zorgvuldige constructie en snit is het feit dat fietsuitrusting perfect past en perfect functioneel is.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen