85891

Dames zaalschoenen Yonex Power Cushion Eclipsion Z Blueberry

ID {{ productCode }}

Test sportartikelen voor 101%. Passen ze niet, stuur ze dan naar ons terug! Ontdek meer.

 De Yonex Power Cushion Eclipsion Z indoorschoen voor dames garandeert maximale stabiliteit tijdens het bewegen op de baan.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 85891

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Dames zaalschoenen Yonex  Power Cushion Eclipsion Z Blueberry

Dames zaalschoenen Yonex Power Cushion Eclipsion Z Blueberry

170.00
139.90
Je bespaart 30.10 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 139.90 €

Parameters

Kleur Blauw
Jaarcollectie 2020/21
Bovenmateriaal Yonex Durable Skin Light
Tussenzool Yonex Power Cushion+, Yonex Power Cushion
Zool Yonex-rubber
Spelersniveau race- en toernooi-inzet

Beschrijving

De Yonex Power Cushion Eclipsion Z indoorschoen voor dames is ideaal voor gevorderde en competitieve badmintonspelers. Voor andere indoorsporten hoef je je echter geen zorgen te maken dat je ermee naar buiten gaat. Bouw je zelfvertrouwen op met het meest stabiele schoeisel dat Yonex te bieden heeft. Het ontwerp in elegant zwart met blauwpaarse accessoires zal vrijwel iedereen aanspreken.

Yonex gaat met zijn tijd mee

Badminton is de laatste tijd een steeds snellere en veeleisendere sport geworden. Beweging op het veld is de sleutel tot succes. De Yonex Power Cushion Eclipsion Z is de juiste schoen om gemakkelijk te bewegen. Met deze ongelooflijk lichte, extreem duurzame en toch extreem stabiele schoen ben je je rivalen altijd een stap voor. 

Technologieën (7)

YONEX Synchro-Fit Insole

Beter contact met de schoen

De speciaal gevormde Synchro-Fit binnenzool maakt het mogelijk om meer contact tussen de schoen en de voet te behouden, wat zorgt voor een betere mobiliteit, een snellere reactie op dynamische bewegingsveranderingen en een efficiëntere energieoverdracht.

Naar informatie over technologie

YONEX Hexagrip Sole

Betere grip en lichter materiaal

Hexagrip Sole-technologie is gemaakt voor behendig en stabiel voetenwerk. Het Hexagrip-patroon is gemaakt van een nieuw ontworpen materiaal dat 3% betere grip biedt en 20% lichter is dan conventioneel materiaal.

Naar informatie over technologie

YONEX Round Sole

Soepele beweging en maximale energieoverdracht

De YONEX Round Sole is ontworpen voor algemene ondersteuning voor snel en soepel voetenwerk. In de schoen geïntegreerde technologie minimaliseert krachtverlies, zorgt voor soepele bewegingen en maximale energieoverdracht.

Naar informatie over technologie

YONEX Toe Assist Shape

Duim omhoog voor voetsteun

De vorm van de schoen met Toe Assist Shape -technologie benadrukt de teen in een centrale positie. Hierdoor krijgen zelfs spelers met grotere duimenmaximale ondersteuning. Een bijwerking is meer steun voor de voetboog en een stabielere hiel.

Naar informatie over technologie

YONEX Power Cushion+

Nog betere schokabsorptie

YONEX Power Cushion+ technologie zorgt voor een nog betere schokabsorptie dankzij een speciale elastische hars. Vergeleken met de originele YONEX Power Cushion-technologie is dit een toename van 25% in schokabsorptie. Als een rauw ei van 12 meter hoogte op een Power Cushion+ schuimoppervlak viel, stuiterde het ei 6 meter hoog zonder te breken.

Naar informatie over technologie

YONEX Inner Bootie

Houdt als spijkers

De tong die met de rest van de schoen is verbonden, verbetert de hechting van de schoen aan de voet en daardoor houdt de schoen beter vast, zelfs bij snelle richtingsveranderingen.

Naar informatie over technologie

YONEX Power Graphite Lite

YONEX Power Graphite Lite

Power Graphite Lite is een materiaal dat een licht dun grafietblad (toegevoegd voor zoolstijfheid en weerstand tegen draaien) combineert met een stevige zool van zeer duurzaam EVA -materiaal. Het resultaat is een zeer duurzame schoen die veel speelcomfort biedt en snel kan reageren op veranderingen in beweging.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen