48723-902

Compressiekousen VOXX Vxpres EUR 35-38

ID {{ productCode }}

Compressiekousen -

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 48723-902

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Compressiekousen VOXX  Vxpres  EUR 35-38

Compressiekousen VOXX Vxpres EUR 35-38

6.03
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Kleur Geel
Materiaal 70% polyamide, 24% katoen, 4% polypropyleen, 2% elastaan

Beschrijving

VOXX Vxpres compressie kniekousen ondersteunen een goede doorbloeding en verbeteren de spieroxygenatie. Onaangename krampen behoren nu tot het verleden. Bovendien werken ze als een goede preventie tegen spataderen en zwelling van de enkels of kuiten bij langdurig zitten en staan.

Maximale prestatie

De functionele eigenschappen van compressie kniekousen kun je vooral tijdens het sporten gebruiken. Geleidelijke massagedruk heeft een positieve invloed op de bloedstroom. Hierdoor voorzien kniebeschermers van zuurstof voor de spieren en helpen ze bij de regeneratie. Niets houdt u tegen om maximale prestaties te leveren.

Ziektepreventie

Kniebeschermers ondersteunen maximale sportprestaties, maar werken ook uitstekend als preventie tegen spataderen. Ze helpen zwelling van de kuiten en enkels te voorkomen, vooral bij langdurig staan ​​en zitten.

Comfort op de eerste plaats

Kniekousen zijn gemaakt van een combinatie van verschillende materialen. Dit maakt ze extreem comfortabel en elastisch. Het past zich perfect aan de vorm van je voet aan. Een ander voordeel is de antibacteriële bescherming met silproX-materiaal met zilverionen, dat onnodig zweten van de voet en de vorming van geurveroorzakende bacteriën voorkomt. Zo blijf je fris en droog tijdens het sporten en normale activiteiten.

Modern ontwerp

Wat het ontwerp betreft, heeft de fabrikant ingezet op een smaakvolle moderne look die op het eerste gezicht in het oog springt. De dominante gele kleur heeft een positief effect. Zwarte en lichte details verfraaien alleen het hele ontwerp. Je kunt er zeker van zijn dat deze kniekousen elke outfit aangenaam opfleuren.

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen