1349498

Composiet ijshockeystick Bauer Vapor HYP2RLITE Junior

ID {{ productCode }}

De Bauer Vapor HYP2RLITE is een composiet hockeystick voor kinderen voor spelers van ongeveer 10-15 jaar.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1349498

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Vapor

Composiet ijshockeystick Bauer Vapor HYP2RLITE Junior

Composiet ijshockeystick Bauer Vapor HYP2RLITE Junior

289.95
219.99
Je bespaart 69.96 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 219.99 €

Parameters

Grootteklassen Junior
Modellijn Vapor
Producttype hockeystick voor spelers
Materiaal composiet
Prestatieklasse speler Professioneel
Flex (hardheid) flex 50, flex 40, 30
Seizoen 2023/2024
Lengte (van uiteinde tot hiel) 137 cm (flex 50), 132 cm (flex40), 127 cm (flex 30)
Totale lengte 152 cm (flex 50), 147 cm (flex40), 142 cm (flex 30)
Kromming stickblad P92, P28
Kick point (buigpunt) laag kickpunt
Geprefereerde manier van schieten Wristshot, Snapshot
Geprefereerde schietlocatie Pre-doelgebied, De ruimte tussen de cirkels
Technologieën Bauer Monocomp, Bauer ACL 2.0, Bauer Hypercore, Bauer XE Taper, Bauer TeXtreme
Geometrie shaftprofiel XE taper
Beoordeling van de uitvoering en duurzaamheid
10
Sweep shot
100
Flip shot
10
Ons aankoopadvies (prestatie/prijsverhouding)
10
Kleur grijs
Geschikt voor de sporten Ijshockey
Antislip griptechnologie ja
Materiaal stickblad Bauer TeXtreme, HYP2RCORE BLADECORE
Beoordeling van de gebruikte technologie
100

Beschrijving

Composiet hockeystick Bauer Vapor HYP2RLITE Junior is een stick van composietmateriaal voor kinderen van ongeveer 10 tot 15 jaar. Maar het is ook belangrijk om rekening te houden met de lengte en het gewicht van de speler. Twijfel je over de keuze, kijk dan eens in de vergelijkingstabel van de hardheid van de sticks.

Tegenwoordig zijn composiet hockeysticks vele malen populairder dan houten hockeysticks. Hun grote voordeel is dat ze licht en flexibeler zijn, waardoor ze minder snel breken bij het schieten.

Náhled videa

Geniet van de professionele eigenschappen van de hockeystick en scoor goals als Pastrňák

Composietstick Bauer Vapor HYP2RLITE Junior is een stick voor professionele hockeyspelers. Maar dat betekent niet dat je er ook in lagere competities niet van kunt genieten. Integendeel. De hockeystick beschikt over de modernste techniek, de puck blijft prachtig plakken en geeft je alle benodigde informatie om nauwkeurig te dribbelen, passen of schieten. De stick is superlicht, waardoor je de stick zo snel hanteert dat de verdedigers geen tijd hebben om achter je aan te draaien.

Hoe de flex of hardheid van de hockeystick te kiezen

Flex, of de hardheid van de hockeystick, heeft invloed op de flexibiliteit van de stick. Hoe lager de flex die je kiest, hoe flexibeler de hockeystick zal zijn. Lagere buigingen worden daarom aanbevolen voor technische en kleinere spelers, meestal aanvallers. Bij een lagere hardheid ontwikkelt de techniek van jonge spelers zich ook beter.

Hogere flex betekent een hardere stick en minder kans op breken. Dit is ook de reden waarom het wordt aanbevolen voor sterkere spelers, eerder verdedigers en lange spelers. Maar een hogere flex betekent niet een langere levensduur.

Let op, als je de hockeystick korter maakt, zal de flex toenemen. Dit is ook de reden waarom we kinderen en junioren niet aanraden om kortere senior hockeysticks te kopen, maar om hockeysticks te kiezen die zijn afgestemd op hun leeftijdscategorie.

Integendeel, als je een verlengstuk aan de hockeystick toevoegt, zal de flex afnemen. Bij kinderen en spelers die de oorspronkelijke lengte van de stick zijn ontgroeid, raden wij daarom af om hockeysticks aan te passen.

Pattern Bauer P92

Een licht gebogen blad met een afgeronde punt gemaakt voor nauwkeurige schoten en precieze passes. Het is ook geschikt voor het slaan van schoten voor het doel en backhandschoten. Kortom, het is de meest veelzijdige bocht die het populairst is onder professionals en amateurs voor alle soorten opnamen.

Bauer P92 bladbocht

Pattern P28

Vergeleken met de gebogen P92 verschilt hij door een meer gebogen punt, een lagere bladhelling en een vlakker eerste derde deel van de hiel. Het blad is geschikt voor snel en nauwkeurig schieten met de pols en katapult.

Oriënteer jezelf voor het doel met een snel schot met een pull

De Bauer Vapor HYP2RLITE composiet hockeystick heeft een lage trappunt, die je zowel in het gebied voor het doel als in de ring kunt gebruiken. De hockeystick heeft een laag buigpunt en brengt energie het beste over op het schot door te trekken.

Hockeystick met laag kickpoint

Technologieën (5)

Bauer Monocomp

Geoptimaliseerde clubbalans

De stick is gemaakt met Monocomp technologie, wat betekent dat hij uit één stuk is gemaakt. Tijdens een dergelijke productie worden de overlappende lagen bindmiddel en schuim verwijderd. De stick is dan lichter en beter in balans.

Naar informatie over technologie

Bauer XE Taper

Uniek schachtontwerp

XE Taper-technologie is een speciale gepatenteerde schachtvorm die Bauer dankzij de overname van het legendarische ijshockeymerk Easton in zijn portfolio heeft gekregen en een beetje heeft verbeterd. De hals van de hockeystick heeft een unieke ellipsvorm, die je niet terugvindt bij andere hockeysticks van concurrerende merken.

Deze unieke constructie brengt de belangrijkste voordelen met zich mee, namelijk het lage gewicht van de hockeystick en een grotere flexibiliteit van het buigpunt, wat zorgt voor sneller schieten en torsiestabiliteit. In de praktijk betekent dit dat de hockeystick niet draait tijdens het schot en stabiel staat.

Naar informatie over technologie

Bauer TeXtreme

Licht en sterk materiaal

De gebruikte TeXtreme-technologie staat voor ultralicht en sterk carbon, dat het gewicht van de club vermindert met behoud van kracht.

Naar informatie over technologie

Bauer ACL 2.0

Minder materiaal = lichtere hockeystick zonder verlies aan duurzaamheid

Advanced Carbon Layering 2.0-technologie betekent gelaagdheid van koolstofvezels met zo min mogelijk materiaal, maar met de nadruk op behoud van duurzaamheid. De hockeystick is daardoor lichter, maar kan wel dezelfde belasting aan als voorheen.

Naar informatie over technologie

Bauer Hypercore

Een lichtere hockeystick en meer gevoel voor de puck

Dankzij de kern van het blad met de nieuwe Hypercore-technologie is de hockeystick ongelooflijk duurzaam met behoud van een laag gewicht en een geweldig gevoel voor de puck.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen