117604

CCM Blacksteel XS

ID {{ productCode }}

Messen - hockeymes, Ja, Geschikt voor de sporten Ijshockey

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 117604

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
CCM  Blacksteel XS

CCM Blacksteel XS

179.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Producttype hockeymes
Optie om ijzers te profileren Ja
Geschikt voor de sporten Ijshockey

Beschrijving


De CCM Blacksteel XS-bladen van eersteklas staal bieden spelers op het ijs de meest veeleisende manoeuvres en een geweldige glijbaan in combinatie met buitengewone weerstand tegen vernietiging. De grip tussen de speler en het ijs is nog nooit zo groot geweest.


Geweldige functies voor uithoudingsvermogen en geweldige spelersmobiliteit

Dankzij de hardheid en het roestvrij staal zijn de messen perfect bestand tegen slijtage. Dankzij de afwezigheid van de neiging van de messen om te draaien, zijn de bewegingen van de speler gracieus dan bij klassieke messen, bogen, remmen en andere manoeuvres veroorzaken geen grote problemen.

Minder frequent slijpen

Carbon, waarmee het mes bedekt is, geeft de mogelijkheid om de schaatsen langer te gebruiken voor de volgende slijpbeurt dan bij standaard messen het geval is. Hun hoogte is ook een pluspunt, aangezien ze 6 mm hoger zijn dan klassieke messen, waardoor ze meer stabiliteit bieden bij het bewegen en tot 35% meer zijdelingse kanteling tijdens bogen.

Technologieën (1)

CCM Step BlackSteel

Behoud snelheid met minder inspanning

Step BlackSteel-messen hebben een laag koolstofnanodeeltjes om een ​​gladde en harde rand te creëren. Hierdoor hoef je niet zoveel energie te besteden aan de rebound en verlies je toch geen snelheid. De messnede is beter bestand tegen slijtage en blijft langer scherp dan andere messen.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de onderwerpen

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen