1431812

Beenbeschermers Warrior Ritual G7 PRO Black Intermediate 32 + 1 inch

ID {{ productCode }}

Beenbeschermers - Intermediate, Prestatie, Modellijn Ritual, Beschermingsgraad verhoogde , Pasvorm Hybride - hybride, Het aantal pauzes één , Kleur Zwart, Sluitingssysteem SlingWrap top calf strap Doubled elastic knee & calf strapping

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1431812

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Ritual

Beenbeschermers Warrior Ritual G7 PRO Black Intermediate 32 + 1 inch

Beenbeschermers Warrior Ritual G7 PRO Black Intermediate 32 + 1 inch

899.00
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Grootteklassen Intermediate
Prestatieklasse speler Prestatie
Modellijn Ritual
Beschermingsgraad verhoogde
Seizoen 2024/2025
Pasvorm Hybride - hybride
Het aantal pauzes één
Kleur Zwart
Producttype Beenbeschermers
Geschikt voor de sporten Ijshockey
Sluitingssysteem SlingWrap top calf strap, Doubled elastic knee & calf strapping
Flex profiel 1 Piece Core: Stiff Thigh & Medium Below Knee
Uitvoering kern HD Foam Inner Gusset, SlidePlate
Punt keeperpad Adjustable ARS toe & heel straps and comes with a removable toe box.
Kniebevestigingssysteem HyperComp reinforced Knee Drive System

Beschrijving

Voor keepers op U17-niveau zijn de Beenbeschermers Warrior Ritual G7 PRO Black, die een licht gewicht en uitstekende prestaties met elkaar combineren, een ideaal hulpmiddel. Dankzij geavanceerde technologieën zijn de Warrior Ritual G7 PRO Black lichter dan ooit tevoren, waardoor de keeper sneller over het ijs kan bewegen. De bijzonder duurzame materialen zorgen ervoor dat ze zware wedstrijden en trainingen met speels gemak doorstaan. Maximaal comfort en veiligheid staan bij ons voorop.

Middenklasse voor enthousiaste ijshockeyers

Voor spelers die hun prestaties op het ijs willen verbeteren, zijn de keeperpads Warrior Ritual G7 PRO Black een perfecte keuze. Met hun verbeterde constructie en duurzaamheid geven ze je de benodigde ondersteuning en stabiliteit. Dankzij de lichtgewicht materialen kun je je reactievermogen versnellen en je wendbaarheid verbeteren. Met onze keeperpads voor prestatiegericht ijshockey kun je op je maximale niveau spelen.


Verhoogde bescherming voor prestatiegerichte keepers

De Beenbeschermers Warrior Ritual G7 PRO Black met extra bescherming zijn bedoeld voor keepers die op hoog niveau spelen en een hoge mate van bescherming nodig hebben. Deze keeperpads zijn gemaakt van stevige materialen en bieden uitstekende bescherming tegen harde schoten. Bovendien hebben ze verbeterde schuimvullingen die je benen beschermen tegen harde schoten en schokken. Met deze keeperpads kun je vol zelfvertrouwen spelen en hoef je niet bang te zijn voor blessures.

Universele pasvorm

De Beenbeschermers Warrior Ritual G7 PRO Black uit de categorie ' Hybride ' zijn een geweldige keuze voor spelers die op zoek zijn naar een optimale balans tussen flexibiliteit en bescherming. Warrior Ritual G7 PRO Black combineren de voordelen van een traditionele en moderne pasvorm, waardoor spelers zich snel kunnen bewegen en tegelijkertijd uitstekende ondersteuning en bescherming krijgen. Met de Warrior Ritual G7 PRO Black lever je maximale prestaties op de ijsvloer.

Keeperpads voor ijshockey

De Beenbeschermers Warrior Ritual G7 PRO Black zijn bedoeld voor ijshockey. Hun belangrijkste eigenschappen zijn een optimale stabiliteit en duurzaamheid. Dankzij de hoogwaardige materialen en stevige constructie geven deze keeperpads de keeper uitstekende controle en ondersteuning op het ijs. Ze zijn ontworpen voor comfortabel draaggemak en eenvoudig gebruik op de ijsvloer, waarmee de Warrior Ritual G7 PRO Black voor ijshockey een ideale keuze zijn voor spelers van alle vaardigheidsniveaus.

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen