1354520

Tennisracket Head Gravity MP L 2023

ID {{ productCode }}

Tennisracket - Een bespannen racket Nee, Gewicht tennisracket 280 gr, Balans tennisracket 325mm, Hoofdomtrek 645 cm2 (100 inch2), Bespanpatroon 16x20

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1354520

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Gravity

Tennisracket Head Gravity MP L 2023

Tennisracket Head Gravity MP L 2023

169.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Modellijn Gravity
Jaarcollectie 2023
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse >middelzware rackets (280-299 g)
Gewicht tennisracket 280 gr
Racketbalanscategorie 316 - 325mm
Balans tennisracket 325mm
Categorie hoofdomtrek (645-659 cm²)
Hoofdomtrek 645 cm2 (100 inch2)
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 685mm
Bespanpatroon 16x20
Breedte frame 22 mm
Materiaal racketframe: 100% Graphite, Graphene Inside
Gebruikte basisgrip Head Hydrosorb Black
Aanbevolen besnaringsspanning 22,0 - 26,0 kg
Catalogusnummer product 235333
Ontworpen voor spelerscategorieën halfgevorderde spelers
Focus controle
Kleur Zwart

Beschrijving

Head Gravity MP L 2023 tennisracket voor licht tot halfgevorderde clubspelers met nieuwe Auxetic technologie voor meer power, comfort, spin en gevoel. De verwachte update van de populaire Gravity-serie brengt een verbeterd spelgevoel in combinatie met ongekende zekerheid, impact en spinpotentieel. Het lichtgewicht MP L-model, met een gewicht van 280 g onbespannen, heeft een dichter 16x20-breiwerk voor betere controle.

Racket bespannen

Wij ontvangen het racket onbespannen af fabriek, maar bespannen het graag voor u. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de gewenste snaarspanning selecteren voordat u deze toevoegt aan de mand, rechtsboven, en een van de aanbevolen snaren kiezen.

Voel de kracht

Agressieve spelers van de nieuwe generatie kunnen elk veld domineren met de Gravity MP L 2023 dankzij het revolutionaire frame-ontwerp, de enorme sweetspot en de allernieuwste Auxetic-technologie voor een uitstekend slaggevoel. Het racketblad heeft een royaal formaat van 645 cm2, waardoor je kunt rekenen op een vrij groot slagvlak met behoorlijk spinpotentieel.

Coach's woord - een racket voor de gewonden

Sinds de eerste lancering in 2019 is de "zwaartekracht tartende" modelserie Gravity een hit geworden onder tennissers met een agressieve speelstijl. Deze rackets hebben een specifieke bladvorm die uitzet op 3 en 9 uur, waar het racket het meeste krachtpotentieel heeft. Hierdoor is de sweetspot zelf vergroot, zodat het raken van de bal ook bij een volle slag zeer zeker is. Nieuw voor 2023, net als alle andere rackets van Head, is het verbeterd met Auxetic-technologie, wat rackets een uitzonderlijk gevoel en verbinding van de arm met het frame en vervolgens met de bal geeft.

Het lichtgewicht MP L-model is geschikt voor licht tot halfgevorderde spelers, met name dames en junioren. Vooral fysiek zwakkere tennissers, inclusief junioren die overstappen naar volwassen rackets, zullen dit model leuk vinden vanwege de gemakkelijke controle en grote explosiviteit. Dankzij het 16x20 snarenpatroon behoudt u superieure controle over de plaatsing van de bal. Het racket kan je dus in elke situatie bevredigen, of je nu harde puimsteen vanaf de baseline speelt of graag het tempo van het spel verandert. Met dit racket ligt alles in jouw macht.


– Michal Bayerl, tenniscoach 2e klas –

Technologieën (5)

HEAD Auxetic

Innovatieve frameconstructie

De nieuwe Auxetic frameconstructietechnologie geeft het racket een unieke vervorming bij contact met de bal. Dankzij de interne eigenschappen zet de Auxetic-constructie uit onder "trekkracht" en trekt samen onder compressie. Hoe groter de toegepaste kracht, hoe groter de auxetische respons. Hierdoor wordt het racket flexibeler (levert energie op) en tegelijkertijd sterker (stabiliteit).Head-Auxetic-tech.jpg

Naar informatie over technologie

HEAD Elliptical Beam

Verbeterd gevoel en flexibiliteit

De elliptische vorm van het Elliptical Beam racketframe maakt het flexibeler en verbetert de gevoeligheid van het racket bij contact met de bal.

Elliptical-Beam.jpgNaar informatie over technologie

HEAD Graphene Inside

Betere energieoverdracht

Strategisch geplaatst in de meeste nieuwe HEAD-rackets is het Graphene-materiaal, dat de sterkte en duurzaamheid versterkt, zorgt voor meer stabiliteit en de overdracht van energie van het racket naar de bal optimaliseert. Als je je volgende racket koopt, zorg er dan voor dat het Graphene Inside heeft.

Naar informatie over technologie

HEAD Sweet Zone

Zoet je stoten

De speciale "sweet zone" Sweet Zone (d.w.z. sweetspot = optimale plaats van impact) wordt gecreëerd dankzij de afgeronde vorm van het hoofd met het breedste deel van het snaaroppervlak dichter bij de punt van het hoofd voor modern spel. Het resultaat is niet alleen meer ruimte om de bal te raken, maar ook meer kracht en slagkracht.

Sweet-Zone.jpg


Naar informatie over technologie

HEAD Flex Groove

Verbeterd gevoel en comfort

Een diepere Flex Groove- groef in het onderste deel van de nek van het frame verzacht de geometrie in de dwarsdoorsnede van de schouders voor een beter gevoel en comfort bij het raken van de bal.

Flex-Groove.jpg

Naar informatie over technologie

Komt voor in de onderwerpen

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen