VHV - Opus

Opus is een Tsjechisch bedrijf, dat als enige in Midden-Europa hockeyuitrusting produceert voor spelers en keepers van alle leeftijden. Zijn belangrijkste sterke punten zijn zijn lange ervaring, hoge kwaliteit, vakmanschap, solide werkplaatsuitrusting en top-notch ontwikkelingsafdeling.

Opus werkt nauw samen met Reebok om hockeybroeken te produceren. Een verdere uitbreiding van het produktieprogramma werd geïnitieerd door de start van de samenwerking met het Finse bedrijf C.P.E. Production Oy, die sinds 1998 in samenwerking schokbeschermers voor de strijdkrachten produceert. In 11 jaar samenwerking zijn wij erin geslaagd markten in verschillende Europese landen te penetreren en duizenden van deze beschermers te leveren.

Het Opus-assortiment omvat schouderbeschermers, elleboogbeschermers, scheenbeschermers, handschoenen, bretels, linten, nekbeschermers, keepersbeschermers, vallen, pads, vesten, spelers- en keepersbroeken, hockeytassen en nog veel meer.  Tenslotte presenteert het ook een breed scala aan broeken voor in-line hockey en ijshockey.


Aantal getoonde artikelen 0–0 uit 0

Hier staan we helaas buitenspel :(

De door jou ingevoerde term kon niet worden gekoppeld aan een artikel uit onze database.

Geeft niet, probeer het nog eens. Of schrijf ons naar info@sportega.nl. We helpen je graag bij je zoektocht.