Nike Bauer

Het is een merk van ijshockeyuitrustingfabrikant dat sinds 2010 volledig is geïntegreerd in het merk Bauer.

Het oude logo kan nog op sommige producten voorkomen.

De hockeyuitrusting van het merk Nike Bauer behoort tot de absolute wereldtop. Hun producten worden gekenmerkt door hun absoluut nauwkeurige afwerking, perfecte pasvorm en voortdurende innovatie die hand in hand gaat met de nieuwste eisen van de markt.  Nike Bauer is een volledige dochteronderneming van Nike.

De geschiedenis van het merk Nike Bauer gaat terug tot 1927, toen het kleine familiebedrijf voor schoenen op zoek was naar nieuwe productiemogelijkheden als nieuwe bron van inkomsten in een tijd van diepe economische crisis. Hij ziet zijn toekomst in het schaatsen.  Tot nu toe verstaat men onder schaatsen een stalen mes dat aan de onderkant van de schoen is genageld. De familie BAUER komt met een compleet schaatsconcept met vele verbeteringen en introduceert een schoen die permanent met het mes verbonden is. Gedurende de volgende halve eeuw heeft BAUER op dit gebied compromisloos het voortouw genomen.

BAUER schaatsen en TUUK messen domineren nu het wereldhockey op alle niveaus.

Nike Bauer biedt een compleet assortiment hockeyuitrusting, van schaatsen, sticks, handschoenen, helmen, pads, broeken, keeperskleding tot textiel en in-line hockeyschaatsen. Hun producten behoren tot de meest populaire, zelfs onder NHL spelers! 

U vindt er een compleet assortiment producten tegen de beste prijzen. Daarnaast bieden wij ook kwaliteitsadvies en geschenken bij gekochte producten als bonus!


Aantal getoonde artikelen 0–0 uit 0

Hier staan we helaas buitenspel :(

De door jou ingevoerde term kon niet worden gekoppeld aan een artikel uit onze database.

Geeft niet, probeer het nog eens. Of schrijf ons naar info@sportega.nl. We helpen je graag bij je zoektocht.


Modellijnen van het merk Nike Bauer