De kinderfietsen die alle ouders willen hebben. Want als je wilt dat je kind gaat fietsen, ben je vooral bezorgd dat het kind er geen last van heeft. En dan zoek je naar manieren om de eerste fietstochtjes van je kind makkelijker te maken. Een van de belangrijke elementen is de geometrie en het gewicht van het wiel. En de stukken van het Engelse merk Frog Bikes zijn precies goed voor kinderen.  


womens-day-21b.webp
MTBkit4.webp


Van ouders tot ouders

Het hele concept van Frog kinderfietsen is gebaseerd op een eenvoudige geschiedenis. Het echtpaar Jerry en Shelley Lawson kon lange tijd niet de perfecte fiets voor hun kinderen vinden, totdat ze besloten er een te maken. En toen ze het potentieel en de zin ervan inzagen, werd de fietsenproductie hun bedrijf. Sinds 2013 produceert het kinderfietsen onder het merk Frog Bikes met een focus op hoge kwaliteit, laag gewicht en betaalbaarheid. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen voor hun aanpak en hun fietsen, waaronder 'Fabrikant van het jaar 2018' in de categorie 'Made in the UK', en vandaag de dag worden hun fietsen wereldwijd erkend.blog-header.webp


Made in the UK

Dat u kunt vertrouwen op de hoge kwaliteit van de Frog kinderfietsen wordt onder andere bewezen door het feit dat deze fietsen hier in Zuid-Wales worden gemaakt, in een fabriek in Pontypool. Dit hangt ook samen met de aanpak van de oprichters, die graag lokale fabrikanten steunen en trots zijn op de perfecte klantenservice van hun dealers wereldwijd.


MTBkit5.webp


Aantal getoonde artikelen 0–0 uit 0

Hier staan we helaas buitenspel :(

De door jou ingevoerde term kon niet worden gekoppeld aan een artikel uit onze database.

Geeft niet, probeer het nog eens. Of schrijf ons naar info@sportega.nl. We helpen je graag bij je zoektocht.