Dieven maken geen kans

Als het slot niet genoeg is, houdt het Datatag beveiligingssysteem je fiets in de gaten. Gewoon merken, registreren, en u kunt zonder angst wegfietsen. Mocht een dief je fiets of e-bike dreigen te stelen, dan maakt Datatag de opsporing door de politie een stuk eenvoudiger dankzij een geavanceerd systeem met 3 beschermingsniveaus:

Onzichtbare UV-coating

het belangrijkste onderdeel van het beveiligingssysteem kan alleen gezien worden als de lezer verlicht is 4 stuks per verpakking - voor frame, vorken en wielen


Microrockets

eenvoudige markering op geselecteerde onderdelen en accessoires van het wiel kan elk oppervlak aan - aluminium, carbon, rubber, plastic, ...


Waarschuwingslabel voor dieven

ontmoedigt diefstal je kunt het niet verwijderen zonder schade Veiligheid QR code


Fiets of e-bike?

Datatag heeft beveiliging voor zowel klassieke fietsen als elektrische fietsen. Alle 3 niveaus van bescherming zijn inbegrepen in beide pakketten, het elektrische fietspakket heeft nog een onzichtbare UV-coating. Dit komt op de accu van de elektrische fiets. Het correct markeren van de motor maakt het veel gemakkelijker om met de politie samen te werken.

Een systeem uitgevonden op de Britse eilanden

Het Britse bedrijf Datatag heeft sinds 1992 ervaring met voertuigbescherming. Hun internationale register is vandaag de dag ongeëvenaard. Daarnaast werkt het samen met de staats- en gemeentepolitie in elk land:

 

  • organiseert regelmatig opleidingssessies

  • biedt een leesapparaat

  • de politie heeft voortdurend toegang tot de database


Hoe en waar de Datatag te plakken

De onzichtbare UV-coating komt op de vork, het middengedeelte van het frame en de structuur van het achterframe. Bij een elektrische fiets is er een extra laklaag op de accu.

Je kunt de microbuisjes overal plaatsen. Ze zijn ideaal voor geselecteerde onderdelen en accessoires van de fiets - versnellingen, remmen, vorken, wielen, standaard, ...

Het beste is om een diefwaarschuwingslabel aan te brengen op een gemakkelijk zichtbare plaats, zoals de bovenkant van het frame. Iedereen zal dan zien dat je een fiets hebt die bewaakt wordt door het meest veilige systeem.

Inschrijving en registratie van de fiets

  1. Ga op de Datatag website naar het registratieformulier voor de fiets

  2. Voer het zichtbare ID-nummer en de onzichtbare verfcode van de registratiekaart in.

  3. Bevestig de nummers

  4. Vul uw gegevens in, vink de toestemming voor gegevensverwerking of marketingaanbiedingen aan en verzend uw registratie

  5. U ontvangt een certificaat van het register per e-mail - bewaar dit bij uw andere fietsdocumenten om alles bij elkaar te houden.


Aantal getoonde artikelen 0–0 uit 0

Hier staan we helaas buitenspel :(

De door jou ingevoerde term kon niet worden gekoppeld aan een artikel uit onze database.

Geeft niet, probeer het nog eens. Of schrijf ons naar info@sportega.nl. We helpen je graag bij je zoektocht.