73681

Green Biscuit Pro

ID {{ productCode }}

De nieuwe Ice-Off puck Puk Green Biscuit Snipe zal dankzij zijn unieke constructie een integraal onderdeel zijn van je stickhadling-training ter voorbereiding.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 73681

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Green Biscuit  Pro

Green Biscuit Pro

14.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Kleur Groen
Producttype trainingspuck
Geschikt voor de sporten hockey bal, inline-hockey

Beschrijving

Ice-Off puck Green Biscuit PRO is een geweldige partner voor al je trainingen buiten het ijsveld. Green Biscuit-pucks zijn legendes onder de pucks voor de voorbereidende training in bijna alle hockeyclubs. Het heeft dezelfde afmetingen als standaard hockeypucks voor een gemakkelijkere start van het seizoen op het ijsveld.

De puck is niet geschikt om hard op doel te schieten, hij is geschikt om te oefenen met passen, stickhandling en het besturen van de puck.

Stabiel op ijs

Je weet zeker hoe gewone hockeypucks zich gedragen buiten de ijsoppervlakken van het stadion. Je pucks draaien en stuiteren, en je oefent je technische slagen nooit goed. Green Biscuit PRO heeft technologie die de overgrote meerderheid van trillingen absorbeert en wrijving vermindert voor betere bewegingen op ruwe oppervlakken.

Perfecte hechting

Voor stickhadling-training is het belangrijk dat de puck goed op de stick zit. Daarom heeft het speciale siliconen strips rond de omtrek, die altijd zorgen voor een uitstekende hechting aan de hockeystick en je kunt er de meest veeleisende technieken tegen je tegenstanders mee oefenen.

De Green Biscuit Snipe-puck is veel geschikter voor aanvals- en schiettraining.

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen